Kirjaudu:Muista minutSalasana unohtui?
Nimimerkki
Salasana:
Rekisteröidy

Valinnat


Etusivu Keskustelualue GeoChecker Kännyhäly Ukkos/sadetutka Sää Materiaalia Matkamuistot Geocache.fi Mobiili Kätköilylinkit Testipenkki Laboratorio

GeoChecker - Koordinaattitarkastus  
Kätköilijä
Tarkasta ratkaisusi

Löydät linkin koordinaattien tarkastukseen kätkön listauksesta, mikäli omistaja on lisännyt kätkönsä tiedot palveluun. Voit myös katsoa listan kätköistä, jotka voi tarkastaa palvelussa.

Voit halutessasi myös testata GeoCheckerin toimintaa testikätköllä

Muistathan tutustua sivun alaosan ohjeisiin ja ehtoihin ennen GeoCheckerin käyttöä!


Kätkön omistaja
Lisää kätkösi palveluun

Syötä tiedot allaoleviin ruutuihin niin saat kätkökuvaukseen liitettävän koodin jonka avulla käyttäjät pääsevät tarkastamaan ratkaisunsa oikeellisuuden.

Syötettyäsi tiedot saat HTML-koodin mikä liitetään kätkökuvaukseen, sekä tunnuksen kätkön hallintaan. Hallinnassa on laajemmat checkerin määrittelyt (mm. kuumat pisteet yms.) sekä tarkat tilastot ratkaisuyrityksistä.

61° 23° Tampere: Näin lisäät geochecker-tarkistimen kätkökuvaukseesi

Tällä lomakkeella lisätään uusi kätkö Geocache.fi:n GeoCheckeriin.
Ratkaisun tarkastus tapahtuu kätkölistauksesta taikka tarkastettavien listasta löytyvällä linkillä.
Kätkön waypoint:
Tarkastustyyli:Koordinaatit   Sana tai lause (Tarjolla vain Geocache.fi:n jäsenille)
 Valitse ensin ylläolevalla valinnalla minkälaisen checkerin haluat käyttöön. Valinnan jälkeen aukeavat ominaisuuksien määritykset.
Huomaa että lisättyäsi checkerin et voi enää muuttaa sen tyyliä vaan tarvittaessa sinun täytyy poistaa vanha checkeri hallintasivun kautta ja luoda sitten uusi checkeri.
 
Tällä lomakkeella lisätään uusi kätkö Geocache.fi:n GeoCheckeriin.
Ratkaisun tarkastus tapahtuu kätkölistauksesta taikka tarkastettavien listasta löytyvällä linkillä.


Kätkön tietojen hallinnointi

Omat GeoChecker -kätkösi -sivulta löytyy omat kätkösi sekä linkit niiden hallinnointiin sen jälkeen kun kätkö on julkaistu ja sen kaikki tiedot on saatu geocache.fi -palveluun

Voit myös syöttää saamasi hallintatunnukset allaoleviin ruutuihin niin pääset kätkösi hallintaan.

Tällä lomakkeella pääset kätkösi hallintaan.
Kätkön waypoint:
Tunnisteesi:
Turvakoodi:Koodin merkit:

Mikä tämä palvelu on?

  • Palvelu on geocache.fi -sivuston omaa toteutusta oleva palvelu, jolla ei - idean lisäksi - ole yhteistä tunnetumman geochecker-sivuston kanssa. Palveluun on pyritty toteuttamaan myös tarpeellisia lisäominaisuuksia.

  • Palvelun avulla kätkön omistaja voi syöttämällä palveluun oman kätkönsä tiedot tarjota kätköilijöille mahdollisuuden tarkastaa esim. multi- tai mysteerikätkön ratkaisun oikeellisuuden.

  • Kätköilijä voi tehdä kätkön omistajan määrittelemän määrän tarkastuksia tietyn ajanjakson aikana.

  • GeoCheckerin turvakoodeissa kirjainkoolla ei ole väliä ja koodit sisältävät vain kirjaimia ja/tai numeroita, eli esim. välilyöntejä ei turvakoodeissa ole.

  • Palvelu on suojattu koneellisia yrityksiä sekä väärinkäytöksiä vastaan lukuisin eri suojaustavoin. Suojausten kiertoyritykset, väärinkäyttö sekä hyvien tapojen vastainen käyttö johtavat käyttäjän tarkastusmäärän rajoitukseen tai palvelun sulkemiseen käyttäjältä.

  • Hyvien tapojen vastaiseksi katsotaan myös tilanne missä tarkastusten määrän perusteella voidaan olettaa koordinaattien tarkastuksen sijaan palvelua käytettävän koordinaattien ratkaisuyritykseen.

  • Kätkösi koordinaattitiedot ovat palvelussa hyvässä turvassa. Koordinaatit tallennetaan salattuna kantaan yksisuuntaisella salauksella. Tekniikasta kiinnostuneet löytävät tästä lisätietoa :)

  • Jos olet vahvistanut nimimerkkisi pääset näkemään geochecker-palveluusi syöttämäsi kätköjen tilastot ja hallitsemaan kätköjen tietoja kirjautumalla sivuille sisään ja klikkaamalla vasemman laidan valikosta Checker-kätköt.

  • Jos et ole rekisteröitynyt ja unohdat esim. tilastoihin vaadittavat tiedot tai haluat muuttaa syöttämiäsi tietoja: sivun alalaidasta löytyy yhteydenotto -linkki.

Geocache.fi on itsenäinen Suomalainen sivusto, joka on lisensoinut kätködatan käyttöön Groundspeak Inc.:ltä (geocaching.com)
Käyttämällä Geocache.fi -sivustoa hyväksyt sivuston käyttöehdot (27.7.2017)
Use of Geocaching.com data is subject to the Geocaching.com. Terms of Use Agreement
Yhteydenotot     Tietosuoja- ja rekisteriseloste     Ylläpito ja kehitys Kivenalla.fi / haksu10.
Rendered from memory 20.11.2018 07:55:49 , generating time 0.018 sec.kalatirppa