Kirjaudu: Muista minut Salasana unohtui?
Nimimerkki
Salasana:
Rekisteröidy

Valinnat


Omat tiedot Tilastot FTF:t Checker-kätköt Suosikit Kännyhälytys Muistuttaja Kätkölokit Kätkösi kävijät Reitti Tilitiedot Premiumsivu Loggaa Kätkökorit Tänä päivänäRekisteröityminen

Geocache.fi on itsenäinen suomalainen sivusto

Huomaa että Geocache.fi ja Geocaching.com ovat erillisiä sivustoja eikä Geocaching.com -tunnukset toimi Geocache.fi -sivustolla!

Geocache.fi -sivustolla kannattaa kuitenkin käyttää samaa nimimerkkiä (salasanan ei tarvitse olla sama) kuin Geocaching.com -sivustolla koska tällöin sinulle voidaan tarjota lisäpalveluita mitä Geocache.fi:n lisenssisopimus sallii tarjota vain Geocaching.com -sivuston perus- ja/tai premiumjäsenille.

Rekisteröidy ensin Geocaching.com -sivustolle. Näin varmistut että haluamasi käyttäjätunnus on vapaana kätköilykäyttöön ja saat saman nimimerkin molemmille sivustoille.

Tämän jälkeen rekisteröidy Geocache.fi -sivustolle täyttämällä alla oleva lomake. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään ja pääset määrittelemään tarkemmat tietosi.

Huomaa että nimimerkin tulee olla kirjainkokoa myöten täsmälleen sama minkä rekisteröit geocaching.com -sivustolla!

Geocaching.com -Nimimerkki:
Haluamasi salasana:
Salasana uudelleen:
Sähköpostiosoitteesi:
Paljonko on 11 miinus 4: (Anna vastaus numerona)

Sähköpostiosoitetta käytetään vain mahdollisiin sivuston kriittisiin tiedotteisiin sekä salasanan lähetysautomaatin tunnistautumisessa.

Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen voit halutessasi antaa laajemman luvan sähköpostin käyttöön esim. harrastukseen liittyvien tiedotteiden muodossa.

Geocache.fi:n järjestelmä tukee käyttäjätunnuksessa normaalisti käytettyä periaatetta eli kirjaimia, numeroita sekä _ -merkkiä eli alaviivaa. Muut merkit voivat aiheuttaa teknisiä yhteensopivuusongelmia. Ne saattavat toimia kokonaan tai osittain (merkki voi näkyä väärin, esimerkiksi kysymysmerkkinä). Myöskin käyttäjätunnukseen liittyvät geocaching.com -toiminnot voivat epäonnistua.


Geocache.fi on itsenäinen Suomalainen sivusto. Käyttämällä Geocache.fi -sivustoa hyväksyt sivuston käyttöehdot (9.9.2021)
Yhteydenotot     Tietosuoja- ja rekisteriseloste     Ylläpito ja kehitys Kivenalla.fi / haksu10.
Powered by the Geocaching API.
Rendered from memory 17.06.2024 02:51:40 kalatirppa