Myyty Garmin GPSMAP 62STC karttoineen

Kätköilytavaroiden (ja miksei muidenkin) osto- ja myyntipalsta. Laita otsikon alkuun O: (ostan) M: (myyn) tai V: (vaihdan)
rotox
Viestit: 2
Liittynyt: Pe 26.04.2024 14:00

Myyty Garmin GPSMAP 62STC karttoineen

Viesti Kirjoittaja rotox » Pe 26.04.2024 14:34

Lähes käyttämätön käsinavikointilaite
12665493.jpg
12665493.jpg (137.06 KiB) Katsottu 4066 kertaa
GPSMAP 62stc -navigaattorissa on kolmisuuntainen kallistuksen kompensointia käyttävä kompassi, barometrinen korkeusmittari, 5 megapikselin automaattisesti tarkentava kamera ja valokuvanavigointi, esiladatut TOPO 100K -kartat sekä mukautettujen karttojen ja BirdsEye™-satelliittikuvien tuki (edellyttää tilausta). Kestävä ja vesitiivis GPSMAP 62stc on ennennäkemättömän litteä, ja siinä on erinomaisen vastaanoton takaava quad helix -antenni, nopea USB-yhteys ja langaton yhteys yhteensopiviin Garminin kannettaviin laitteisiin.

Tutki maastoa

GPSMAP 62stc -laitteessa on esiladattuna TOPO 100K -kartat, jotka kattavat ison osan Euroopasta ja koko maailman peruskartta, jossa on varjostettu korkeuskartta — kaikki, mitä tarvitset kiipeilyyn tai patikointiin. Karttojen yksityiskohtiin sisältyvät kansallispuistot ja osavaltioiden ja paikallisalueiden puistot ja metsät sekä maaston varjostus, korkeuserot, polut, joet, järvet ja kohdepisteet.

Ota oikea suunta

GPSMAP 62stc -laitteessa on sisäänrakennettu kolmiakselinen kallistuksen kompensointia käyttävä sähköinen kompassi, joka näyttää suunnan myös paikallaan seistäessä, vaikka laitetta ei pidettäisi suorassa. Sen barometrinen korkeusmittari jäljittää ilmanpaineen muutokset ja osoittaa tarkan korkeuden. Sen avulla voit merkitä muistiin ilmanpaineen vaihtelut ja tarkkailla vaihtuvia sääolosuhteita.

Jaa tiedot langattomasti

GPSMAP 62stc -laitteen avulla voit jakaa reittipisteet, jäljet, reitit ja tiedot geokätköistä langattomasti muille Garmin-laitteiden käyttäjille. Nyt ystäväsikin pääsevät tsekkaamaan suosimasi reitit ja kätköt—lähetä kohdetiedot vastaaviin laitteisiin kätevästi painamalla lähetyspainiketta ja kutsu ystäväsi yhteiseen seikkailuun.

Dokumentoi matkasi

GPSMAP 62stc -laitteen sisäisellä 5 megapikselin automaattisesti tarkentavalla kameralla voit ikuistaa matkojesi parhaat hetket. Valokuviin lisätään automaattisesti ottopaikan geokoodi, joten voit palata paikkaan helposti myöhemminkin, samoin kuin ne, joiden kanssa mahdollisesti jaat kuvia.

Säilytä suuntasi

GPSMAP 62stc -navigaattorin quad helix -antenni ja herkkä WAAS-tekniikkaa hyödyntävä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste määrittävät sijaintisi nopeasti ja tarkasti ja pystyy määrittämään GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä kanjoneissa. Edut ovat selviä – olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa GPSMAP 62stc -laitteen vievän sinut perille silloin kuin eniten sitä tarvitset.

Lisäkartat

Karttojen lisääminen on helppoa, sillä Garminin valikoimiin kuuluu microSD-korteilla saatavia tarkkoja topografisia, meri- ja tiekarttoja. GPSMAP 62stc -laitteen sisäiseen 4,3 Gt:n muistiin voit kätevästi ladata Suomi Pro TOPO -karttoja ja olet valmis matkaan, ottaa käyttöön erikseen ostettavia BlueChart® g2-merikarttoja mahtavaa veneilypäivää varten tai City Navigator NT® -karttatiedot tiereitteihin käännös käännökseltä (katso yhteensopivat kartat Kartat-välilehdestä). GPSMAP 62stc tukee myös BirdsEye™-satelliittikuvatilausta (tilattava erikseen), jonka avulla voit ladata laitteeseesi satelliittikuvia ja yhdistää ne karttoihisi. 62stc on yhteensopiva myös maksuttoman Custom Maps -ohjelmiston kanssa, joka muuntaa paperiset ja sähköiset kartat laitteeseesi ladattavaan muotoon.

Siirry verkkoon

Retkesi jälkeen haluat ehkä tallentaa ja analysoida, mitä olet tehnyt. Yhdistämällä laitteen tietokoneeseen ja Internetiin saat yksityiskohtaisen analyysiin retkestäsi ja voit lähettää jälkiä ulkoilulaitteeseen käyttämällä Garmin Connect™ -palvelua. Tässä täyden palvelun sivustossa on toimintotaulukko, ja sivustossa voit tarkastella toimintoja käyttämällä Google™ Earth -palvelua. Tutustu miljoonien Garmin Connect -käyttäjien lataamiin reitteihin ja jaa kokemuksesi Twitter®- ja Facebook®-palveluissa. Aloittaminen on helppoa, joten lähde ulos, seikkaile ja jaa kokemuksesi.

Löydä hauskuus

GPSMAP 62stc tukee geokätkennän GPX-tiedostoja, joiden avulla voit ladata tiedot geokätköistä suoraan laitteeseen. Laite tallentaa ja näyttää tärkeimmät tiedot, kuten sijainnin, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse syöttää käsin koordinaatteja tai käyttää tulosteita! Lataat vain GPX-tiedoston laitteeseen, ja kätköjen etsintä voi alkaa. 62stc on ohut, kevyt ja täydellinen matkakumppani kaikkiin ulkoilun haasteisiin. Käy osoitteessa OpenCaching.com ja aloita geokätkentä.
HP 100€

Palaa sivulle “Osta, myy, vaihda”