Yhteydenotoista - LUE!

Ylläpidon tiedoituksia ja höpötystä sivustoa koskien
Avatar
geocache.fi
Geocache.fi
Geocache.fi
Viestit: 484
Liittynyt: To 27.09.2012 23:47

Yhteydenotoista - LUE!

Viesti Kirjoittaja geocache.fi » La 04.01.2020 20:53

Hei,

Kirjoitan tämän Geocache.fi -tunnuksella mutta samalla myös haksu10 -kätköilijänä.

Koska vuodenvaihde on ruuhkauttanut allekirjoittaneen henkilökohtaisen kätköilyprofiilin niin mainittakoon, että Geocache.fi:n etusivulla on punainen Yhteydenotot -linkki, jonka takaa löytyy ohjeet yhteydenottoihin.

Allekirjoittanut on kätköilevä ihminen, jolla on henkilökohtainen profiili, ja suhtaudun ihan periaatteestakin hyvin negatiivisesti sinne tuleviin Geocache.fi -viesteihin. Olen profiilini alussa koittanut kertoa että ei Geocache.fi -viestejä, olen ajan saatossa yrittänyt piilottaa itseäni sivustolta mm. ottamalla käyttöön tämän Geocache.fi -käyttäjätunnuksen viestien vastaamiseen jne. Valitettavasti mielelläni allekirjoitan nimimerkilläni myös Geocache.fi -tunnuksella kirjoittamani vastaukset keskustelussa koska mielestäni on mukavampaa kun on joku konkreettinen hemmo vastailemassa eikä vain tylsä kasvoton Geocache.fi heittele vastauksia.

Tarkennetaan ettei myöskään henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiini tule Geocache.fi -viestejä laittaa!!!

Kaikki Geocache.fi:lle tulevat viestit kertyvät käsiteltävien jonoon sekä viestiarkistoon, jolloin pystyn helposti hoitamaan niihin vastaamisen järjestyksessä ja tarvittaessa myös näen, mitä esim. ongelmissa on aiemmin yritetty, pystyn hakemaan mitä vastaavissa ongelmissa olen ehdottanut ratkaisuksi ja onko se auttanut jne. Asiat pysyvät siis järjestyksessä ja myös jos johonkin asiaan myöhemmin tulee lisätietoa voin olla yhteydessä lähettäjään kun viestit ovat kootusti yhdessä paikassa (muistan kohtuullisen hyvin asiat mitä on mahdollisesti ratkeamatta). Henkilökohtaiset viestit katson joskus jos on aikaa ja niille ei ole mitään loogista tallennusta tms. eikä ne tallennu mitenkään.

Muistutan myös että Geocache.fi pystyy vastaamaan vain Geocache.fi:tä koskeviin yhteydenottoihin. Aika ei vain riitä toimia yleisenä kätköilyn helpdeskinä enkä myöskään tiedä mitä muutoksia Geocaching.com -sivusto on tehnyt ja tekee eikä ole mahdollisuutta selvitellä mikä on muuttunut ja miten pitää toimia. Geocaching.com:lla on oma tukisivustonsa joten sieltä voi etsiä apua.

Nyt vuodenvaihteessa on todella paljon asioita rutiinitehtävien lisäksi kuten kuntaliitospäivitys, kätköäänestys, lähestyvä talviohjelma, Geocaching.com:n api -dataliitynnän muutokset ja niihin liittyvät sivuston laajat päivitykset, tuotekehitys uutta tuotetta koskien jne. joten hyvä että ehtii jotenkin hoitamaan edes ne viestit, jotka kuuluvat Geocache.fi:hin. Luethan siis aina ensin etusivun punaisen OHJE! Usein kysyttyä - LUE! -linkin takaa löytyvät ohjeistukset koska suuri osa yhteydenotoista on niitä, mihin täytyy vastata kaivamalla linkki tuonne ohjesivustolle ja lähettämällä se kysyjälle. Sinänsä turhauttavaa työtä kun tieto on jo olemassa ja saatavilla.

Mikäli on yleisiä asioita mihin tarvitset apua niin voit kysyä niitä esim. keskustelualueella, facebookista löytyvistä kätköilyryhmistä taikka Geocaching.com:n keskustelualueella (josta voi löytyä tietoa myös kyseistä sivustoa koskevista ongelmista).

Toivotaan että tämä hieman helpottaa tässä viestintästressissäni. On hienoa että sivustolla on tuhansia käyttäjiä mutta samalla se myös tarkoittaa sitä, että apua tarvitsevia on paljon ja se helpottaa jos viestit kulkevat oikeaan paikkaan ja myös että pystyn keskittymään oikeasti apua tarvitsevien yhteydenottoihin.

// haksu10
OHJE! Usein kysyttyä - LUE! * Yhteydenotot
Yhteydenotot ainoastaan Geocache.fi:n virallisilla yhteydenottotavoilla, ei ylläpitäjien henkilökohtaisten profiilien tms. kautta. Geocache.fi ei pysty antamaan tukea yleisissä kätköilyä koskevissa asioissa eikä muissa Geocache.fi:lle kuulumattomissa asioissa, kuten Geocaching.com -sivuston käytössä.