Dakota 20 "hiipuu" uusista paristoista huolimatta

Apua GPS- ja muiden navigointilaitteiden ongelmiin

Valvojat: geocache.fi, oh3mbc, Harjus, Fisherman77, taaru, haksu10

Dakota 20 "hiipuu" uusista paristoista huolimatta

ViestiKirjoittaja Tunkka » To 05.10.2017 22:59

Dakota 20 "hiipuu" uusista paristoista huolimatta. Käynnistyy kyllä ja kesken latauksen sitten hipuu samoin, kuin pattereiden loppuessa. Tämä ongelma tuli käytännössä yhdessä yössä. Onko kellään kokemusta tai hyvää arvausta mistä moinen voisi johtua?
Tunkka [gc.com]
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ke 09.11.2011 22:51
Löytänyt: 1633
Piilottanut: 14
Aloitti: 28.09.11 [6 v 11 kk 27 pv]

Re: Dakota 20 "hiipuu" uusista paristoista huolimatta

ViestiKirjoittaja Tunkka » To 05.10.2017 23:13

Ja samalla hiellä selvitin myös syyn. Niinkin yksinkertainen, kuin liian ison gpx.-tiedoston lataaminen vanhalle laitteelle. Eipä ole tätäkään ennen käynyt.
Tunkka [gc.com]
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ke 09.11.2011 22:51
Löytänyt: 1633
Piilottanut: 14
Aloitti: 28.09.11 [6 v 11 kk 27 pv]

Re: Dakota 20 "hiipuu" uusista paristoista huolimatta

ViestiKirjoittaja uuni » Pe 06.10.2017 9:06

Aikaisemmin omistin Dakota 20n ja teki samaa ettei startannut . Muistin tyhjentämisellä alkoi toimia normaalisti.
Avatar
uuni [gc.com]
 
Viestit: 43
Liittynyt: Ti 15.11.2011 15:48
Löytänyt: 3642
Piilottanut: 2
Aloitti: 07.06.10 [8 v 3 kk 18 pv]

Re: Dakota 20 "hiipuu" uusista paristoista huolimatta

ViestiKirjoittaja madras52 » Pe 06.10.2017 11:45

Sama kävi minullekin aikoinaan. Nykyisin lataan kerrallaan enintään 1000 kätkön tiedot poistettuani ensin vanhat tiedostot.
madras52 [gc.com]
 
Viestit: 12
Liittynyt: Su 10.01.2016 15:30
Löytänyt: 3214
Piilottanut: 39
Aloitti: 26.10.14 [3 v 10 kk 30 pv]


Paluu Laiteapua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa