Lue ohjeet ja tutustu viikkotehtäviin huolella
Ystävänpäivän extrapisteet: Et ole saanut pisteitä - pitikö saada?
Katso yhdessä käymänne kätkön lokit ja varmista (tarvittaessa korjatkaa) mm. päivämäärä ja että sinä että ystäväsi olette molemmat merkinneet toistenne nimimerkit ohjeen mukaan: Viimeisen rivin loppuun nimimerkit tyyliin @mattikatti @maija mehiläinen Nimimerkkien välissä tai jälkeen ei saa olla mitään (ei pilkkuja, pisteitä, ja-sanaa jne.) Pisteet saa vain oikein tehdystä loggauksesta!

Viikkotehtävät: vko 7/16

 

Pienimmästä aloitetaan (2 pist.)

Etsi neljä kätköä, joiden kokoluokitus on micro.

 

Pientä ja tavallista (3 pist.)

Etsi 2 kätköä, joiden kokoluokitus on small tai regular.

       

Iso on aina iso (4 pist.)

 

Etsi yksi kätkö, jonka kokoluokitus on large.

Mysteeritehtävä (4 pist.)

 

Ratkaise mysteeri: Maanomistaja Markun manipeli.
Osallistu talviohjelmaan ja kirjaudu sisään Geocache.fi -sivustolle (tarvittaessa rekisteröidy) salasanaa varten

Ystävänpäivän 5 extrapistettä tarjolla 14.2.2019
Ystävänpäivänä(kin) on hyvä päivä kätköillä ystävän kanssa ja samalla kerätä viisi extrapistettä pääpalkintojen arvontaan. Homma toimii näin:
  • Kätköile ystävän tai ystävien kanssa 14.2.2019 ja löytäkää yhdessä vähintään yksi kätkö (myös miitit ja webcam -kätköt kelpaa).
  • Laita loggauksen viimeisen rivin loppuun ystävän kätköilynimimerkki @-merkillä, esim: @mattikatti
  • Ystäväsi tulee vastaavalla tavalla laittaa oman loggauksensa loppuun sinun nimimerkkisi (ystäväsi ei ole pakollista olla mukana talviohjelmassa)
  • Usemman nimimerkin voit antaa tyyliin @mattikatti @maija mehiläinen mutta ÄLÄ kirjoita nimimerkkien joukkoon ja jälkeen mitään muuta, vain ja ainoastaan nimimerkit.
  • Tehtävän pistemäärä on aina 5 pistettä, eli pisteitä ei voi tästä kerätä enempää vaikka kätköileekin useamman kaverin kera.
  • Pisteiden päivityksestä: Tässä extratehtävässä on loggaustarkastuksesta johtuen normaaleita tehtäviä vastaava maksimipäivitysaika. Pisteitä lasketaan normaalisti viikon loppuun asti, joten loggaukset ehtii tehdä normaaliin tapaan sunnuntaihin klo 23:59:59 mennessä.
PS: Olethan erittäin huolellinen kirjoittaessasi nimimerkkejä (muista @-merkki sekä kirjoita nimimerkit täsmälleen oikein) jotta nimimerkkitunnistus onnistuu ja saatte pisteet. Kiitos!
Näet omat pisteesi klikkaamalla vasemman ylälaidan painikkeesta. Pisteet ja tehtävien suoritustiedot eivät päivity reaaliaikaisesti. Lisätietoa ohjesivulla.

Viikon yhteistyökumppani ja palkinto

Tämän viikon palkinnon tarjoaa Scandic Aulanko. Scandic Aulangon kylpylässä on helppo rentoutua ja nauttia rauhallisista järvinäkymistä. Erilaisten altaiden ja saunojen lisäksi voit nauttia Day Span hemmottelevista hoidoista.

Voimassa olevat tarjoukset talviohjelmalaisille

Kirjaudu sisään nähdäksesi tarjoukset

Etsi kätköjä

Etsi ohjelman mukaisesti joka viikko kätköjä.

Ratkaise mysteerejä

Ratkaise pulmallisia mysteeritehtäviä.

Nauti geokätköilystä

Nauti tarjoamastamme talvipuuhista. Ehkä voitat myös jotain kivaa!