Siniset ajatukset siirtyy vuodelle 2022

Mega 11.06.2022
ibis64
Viestit: 131
Liittynyt: Su 08.12.2013 21:22

Siniset ajatukset siirtyy vuodelle 2022

Viesti Kirjoittaja ibis64 » Ke 21.04.2021 19:50

Järjestäjätiimi on tehnyt päätöksen siirtää megaa vuodella eteenpäin. Uusi tapahtumapäivä on 11.6.2022. Paikkana on edelleen Vuokatin urheiluopisto. Kenellekään ei liene yllätys, että syynä tähän on koronapandemian tilanne.

Kainuussa on jatkettu kokoontumisrajoituksia toukokuun loppuun saakka. Urheiluopistolla on tällä hetkellä voimassa ehto tapahtumille, että jokaisella osallistujalla pitää olla negatiivinen koronatesti. On todennäköistä, että osa rajoituksista helpottuu alkuperäisen megan ajankohtaan mennessä, mutta merkittävä osa niistä jää voimaan.

Järjestäjätiimi haluaa tarjota osallistujille ainutlaatuisen elämyksen. Vuokatti on paikkana kertakaikkisen upea ja hyvien yhteistyökumppaneiden avulla megaan on saatu poikkeuksellista ja elämyksellistä ohjelmaa. Osa näistä suunnitelmista on kariutunut koronarajoituksien vuoksi. Järjestäjätiimi ei halua megasta tynkää vaan se halutaan pitää kaikilla herkuilla. Niinpä megan siirtäminen ajankohtaan, jossa kokoontumisrajoituksia ei ainakaan nykyisessä mittakaavassa ole, on ainoa oikea vaihtoehto.

Vuokattiin voi silti tulla kätköilemään ja kokemaan elämyksiä omaan tahtiin. Alueelle on tullut runsaasti uusia ja monipuolisia kätköjä, joilla voi tietenkin käydä normaalisti. Majoituspaikat ovat auki, tosin sielläkin huomioidaan tällä hetkellä normaalit koronarajoitukset. Muista kuitenkin huolehtia majoitusvarauksestasi itse, jos olet sellaisen jo varannut

Palaa sivulle “Siniset ajatukset - Mega Finland”