Apua tarvitaan: EU27- ja NATO32-haasteet

Keskustelua haastekätköistä
NH82
Viestit: 117
Liittynyt: Su 29.09.2013 21:15

Apua tarvitaan: EU27- ja NATO32-haasteet

Viesti Kirjoittaja NH82 » To 13.06.2024 9:48

Kun uudet haastekäytännöt sotkivat pari jo ideatarkastettua haastetta tarvittavan suorittajamäärän osalta, niin kyselläänpä apua täällä.

Sain jo ennen uutta 20 suorittajan vaatimusta luvan EU27- ja NATO32-haasteille. Alkuperäinen idea oli, että EU27-haasteessa pitää löytää tradikätkö kaikista EU:n jäsenmaista (27 kpl) ja vastaavasti NATO32-haasteessa kaikista NATO:n jäsenmaista. Tällöin vanhalla kymmenen suorittajan säännöllä molemmista puuttui ideatarkastushetkellä vain yksi suorittaja.

Päädyin nyt muuttamaan ideaa niin, että mikä tahansa purkillinen kätkötyyppi paitsi multi kelpaa; perusteena se, että ns. pitkänmatkan multeja, joissa purkki on eri maassa kuin mihin kätkö on listattu ja uuden maan voi saada tilastoihin kotimaasta poistumatta, ei voisi käyttää osana haastesuoritusta. Letterboxien ja wherigoiden kohdalla ongelma tietenkin on teoriassa myös olemassa, mutta en havainnut, että sitä olisi laajamittaisesti jo julkaistujen kätköjen osalta näissä haasteissa mahdollista käyttää ja uuden linjauksen perusteella kätkön maa listataan sen mukaan, missä loppupurkki sijaitsee, joten uusia tilastohuijauskätköjä ei voi enää tehdä.

Checkerit:

EU27: https://project-gc.com/Challenges//89173
NATO32: https://project-gc.com/Challenges//89174

(kiitokset arisoftille alkuperäisestä EU-checkeristä sekä sm07:lle NATO-checkeristä ja EU-checkerin muokkaamisesta niin, että muut purkilliset kätkötyypit paitsi multi hyväksytään)

Olen ajanut molempien haasteiden checkerit Project-GC:n "Top #countries" -tilaston suomalaisten top 90 -listan osalta ja näyttäisi, että tällä hetkellä EU27-haaste on minun lisäkseni täynnä 14 suomalaisella nimimerkillä ja NATO32-haaste 13 suomalaisella nimimerkillä. Lisäksi kummankin haasteen osalta huomattavan monella nimimerkillä puuttuu haasteista vain yksi tai kaksi maata; useimmilla Turkki (NATO-haasteen osalta), Bulgaria tai Romania.

Eli näidenkin osalta pyyntö olisi, että ilmoittelisit minulle (joko vastauksena tähän viestiin, Message Centerin kautta, tämän sivuston yksityisviestillä tai Signal/Telegram/Whatsapp kautta), jos

1) saat jommankumman haasteen täyteen tämän viestin päivämäärän jälkeen, tai
2) et ole Project-GC:n top #countries -listalla top 90:n joukossa (kätkölöytöjä vähintään 39 maasta) ja sinulla on jo tällä päivämäärällä jompikumpi haaste täynnä.

Laitan kummankin haasteen julkaisujonoon heti, kun haaste tulee 20 suomalaisella nimimerkillä minun lisäkseni täyteen.
Kuva

Palaa sivulle “Haastekätköt”