Ulkomaanlöydöt ja matkamuistot?

Tänne kipataan viestiketjut (tai niiden osat) jotka ovat lähteneet käsistä, ovat outoja tahi vähemmän kiinnostavia.
Avatar
oh7lua
Viestit: 19
Liittynyt: Su 14.07.2013 12:58
Paikkakunta: Liminka

Ulkomaanlöydöt ja matkamuistot?

Viesti Kirjoittaja oh7lua » Su 09.11.2014 17:58

Kertokaas Haksu tai muut tietäjät mistä johtuu ongelma kun Geocache.fi:n tilastoissa eivät näy ulkomaiden löytömäärät oikein? Ongelmaa lisää tuska Geocaching.com puolella, jossa matkamuistot-osiossa ei näy ulkomaiden löydöt eli matkamuistoja maista puuttuu? Kohdallani näkyy vain 1 Ruotsin löytö, vaikka löytöjä on Geocaching.comin mukaan myös muualla. Olen päivittänyt ulkomaanlöydöt – ”valmista tuli” – ja ulkomaankätköjä löytyikin päivityksessä, mutta eipä näy vielä tilastokuvassa. Edelleen käsittääkseni näitä Geocachin.com:ssa virtuaalisia matkamuistoja saa jokaisesta (uudesta) maasta? :shock:

juhanili
Viestit: 167
Liittynyt: To 02.07.2009 8:56

Re: Ulkomaanlöydöt ja matkamuistot?

Viesti Kirjoittaja juhanili » Su 09.11.2014 18:47

oh7lua kirjoitti:Kertokaas Haksu tai muut tietäjät mistä johtuu ongelma kun Geocache.fi:n tilastoissa eivät näy ulkomaiden löytömäärät oikein? Ongelmaa lisää tuska Geocaching.com puolella, jossa matkamuistot-osiossa ei näy ulkomaiden löydöt eli matkamuistoja maista puuttuu? Kohdallani näkyy vain 1 Ruotsin löytö, vaikka löytöjä on Geocaching.comin mukaan myös muualla. Olen päivittänyt ulkomaanlöydöt – ”valmista tuli” – ja ulkomaankätköjä löytyikin päivityksessä, mutta eipä näy vielä tilastokuvassa. Edelleen käsittääkseni näitä Geocachin.com:ssa virtuaalisia matkamuistoja saa jokaisesta (uudesta) maasta? :shock:
Mitähän tilastoja mahdat tarkoittaa, linkit tai mallikuvat olis aina hyödyllisiä näissä kysymyksissä. Minusta näyttää että tässä tilastossa: http://www.geocache.fi/stat/fakta.php?la=&user=oh7lua luvut on ihan oikein. Jos tarkoitat taas kätköilijäluettelon loggausmäärät -taulukkoa, se nähtävästi päivittyy vain kerran vuorokaudessa.

Suveniireja taas saa joistain maista, ei kaikista. Niitä yleensä saa huonommin maista, joissa kätköjä on harvassa, siksi sellaista ei saa Turkista. Toisaalta maista joissa on hulppeasti kätköjä, suveniirit voivatkin olla osavaltiokohtaisia, ja sellainen sinulla on Berliinistä. Saksasta siis ei ole koko maata koskevaa suveniiria. Ruotsi, Espanja ja Suomi sinulla on kuten pitääkin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Roskis”