M: Myyty

Kätköilytavaroiden (ja miksei muidenkin) osto- ja myyntipalsta. Suositus: laita otsikon alkuun O: (ostan) M: (myyn) tai V: (vaihdan)
geoidhn
Viestit: 22
Liittynyt: Ma 24.09.2018 4:17

M: Myyty

Viesti Kirjoittaja geoidhn » Ma 26.11.2018 17:24

Hei

Otsikon mukainen gepsi olisi nyt myynnissä. Laite on siis 64-sarjan lippulaivatuote, muuten samat ominaisuudet kuin 64s:ssä, mutta muistia on 8GB (64s 4GB) ja lisäksi laitteessa on esiasennettuna 44 Euroopan maan ulkoilukartta.

Hyvää hyvyyttäni kauppaan sisältyy myös 16GB muistikortti, johon on asennettu MML:n maastokartta (a la kartat.hylly.org) ja haluttaessa voin lisäksi asennella OpenStreetMap-karttoja valmiiksi. (GPS:ssä on koko maailman pohjakartta, mutta sen laatu Euroopan ulkopuolella on niin kehno, etten sillä sellaisenaan lähtisi kätköjä etsiskelemään). Koko maailma ei valitettavasti kortille mahdu, joten hiukan joutuu valikoimaan mitä sinne haluaa.

Laite on vajaan vuoden vanha eikä siinä pitäisi olla merkittävää kulumista. Hinnaksi kaavailin 210 euroa. Mieluiten hoitaisin laitteen toimituksen suoraan käteen, helpoiten se käy Lahti-pääkaupunkiseutuakselilla (laajasti tulkiten), mutta johonkin kätköilyreissuun voin toki sovittaa muunkin kohtuullisella etäisyydellä olevan paikan.

Muistikortin lisäksi kauppaan kuuluu mini-USB-piuha tietojen siirtämistä gepsin ja kompuutterin välillä sekä Garminin karabiinihaka.

Mahdolliset kyselyt tänne tai sitten geocaching.com viesteinä (geoidhn)