Sivu 1/1

Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 22.05.2020 11:08
Kirjoittaja kätkökävelijä
Hei!

Tänään vietetään Kiitä vapaaehtoista (Thank a Volunteer) -päivää https://www.geocaching.com/blog/2020/05 ... is-may-22/.

Niinpä haluaisinkin kiittää aivan upeita tarkastajiamme - emme varmaankaan osaa arvostaa heidän arvokasta työpanostaan kylliksi - sekä kätköntekijöitämme huimasta vapaaehtoistyöstänsä geokätköilyharrastuksen eteen. KIITOS! :D

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 22.05.2020 12:04
Kirjoittaja Tervas
Suuuret kiitokset täältäkin :D :D :D

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 22.05.2020 12:22
Kirjoittaja miisa
Lämmin kiitos kätköjen tarkastajille aikaa vievästä vapaaehtoistyöstä! On tärkeää, että jotkut huolehtivat pelin alkuperäisten sääntöjen noudattamisesta. Ilman heitä tämä harrastus olisi jo jakaantunut moneen erilaiseen versioon ja se hankaloittaisi perus kätköilijän harrastamista.

Iso kiitos teille kaikille kätköjen tekijät! Teidän vaivannäkönne on mahdollistanut minulle lukemattomia elämyksellisiä retkiä paikkoihin, joista en aiemmin tiennyt mitään.

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 22.05.2020 19:05
Kirjoittaja Makeeija
Iso kiitos täältäkin! Hyvää palvelua on ollut ilo saada!

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 22.05.2020 23:58
Kirjoittaja Zergei
Komppaan. Mukavaa ja nopeaa on ollut asiointi tarkastajien kanssa ja heillä on piisannut ihmeesti kärsivällisyyttä! Kiitos myös vapaaehtoisille kääntäjille, heidän ansiostaan harrastus on paljon lähestyttävämpi kuin jos kaikki ohjeet olisivat pelkästään lontooksi 8)

Ja vielä erityiskiitos niille luoville hulluille joilta löytyy mielikuvitusta ja kätten taitoa tehdä ihan älyttömiä toteutuksia! Ja muillekin kätköttäjille jotka näkevät vaivaa purkkien viemiseksi jänniin paikkoihin... :D

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Ke 10.06.2020 8:32
Kirjoittaja Tervas
Suuret kiitokset tarkastajille koronasuman hallitusta purkamisesta. Ei mennyt Haksunaattori tukkoon ja minäkin pysyin kivasti kärryillä :D

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 25.09.2020 21:41
Kirjoittaja AlaPuhot
Nostetaanpa taas meidän harrastuksen mahdollistajat, eli kätkötarkastajat kiitosten kera "framille". Vapaaehtoista työtä meidän kätköilijöiden eteen tekeviä mahtavan hienoja tyyppejä! :D
Erityiskiitokset Mar_mot:lle, todella hienoa "asiakaspalvelua"!

Re: Kiitokset tarkastajille ja kätköttäjille!

Lähetetty: Pe 25.09.2020 22:22
Kirjoittaja akkivi
Moni asia on meille harrastajille itsestään selvyys. Minulla on vain positiivisia kokemuksia tarkastajista, jos jokin asia on mietityttänyt, niin aina olen neuvoja saanut. Ilman heidän arvokasta työtä emme selviä omasta intohimoja herättävästä harrastuksesta.

Ei pidä myöskään unohtaa HAKSUA, meille harrastajille geocache.fi sivujen luojaa ja ylläpitäjää. En muista päivää, jolloin en olisi vieraillut sivuilla.

On monia, jotka kiitoksen ansaitsevat, kätköttäjät, tarkastajat, haksu. Me kaikki tämän yhdessä teemme.

Ei kai tässä sitten muuta kuin kätköilijä jatkaa kulkuaan.