Kätkökartan päivitystä

Ylläpidon tiedoituksia ja höpötystä sivustoa koskien
Avatar
geocache.fi
Geocache.fi
Geocache.fi
Viestit: 332
Liittynyt: To 27.09.2012 23:47

Kätkökartan päivitystä

Viesti Kirjoittaja geocache.fi » Ti 21.01.2020 1:23

Hei,

kätkökarttaan (uuteen ja vanhaan) tein käyttäjätoiveen perusteella päivitystä.

Mikäli kartalle on valittu näytettäväksi pelkästään miitti -tyyppisiä kätköjä (Hakulomakkeen Yksilöinti/Tyyppi -kohdassa), katoaa tällöin Listaus -välilehdeltä turhat "Favot" sekä "Favo%" -sarakkeet koska miitteihin ei favoja voi antaa. Koska näin sai kavennettua taulukon leveyttä pystyi toteuttamaan alkuperäisen toiveen, eli uuden sarakkeen:
kartta_ajankohta.png
kartta_ajankohta.png (30.46 KiB) Katsottu 863 kertaa
Sarakkeessa siis on miitin alkamisajankohta ja taulukko on myös järjestettävissä ajankohdan mukaisesti.

Samassa yhteydessä sain viimein (toivottavasti onnistuneesti) tapeltua listauksen nimisarakkeen järjestämisongelman. Nyt nimet pitäisi mennä aakkosjärjestykseen aina ja oikein ja toimia myös täydellä 2000:n kätkön listauksellakin.

Mikäli jotain normaaliin tapaan sain rikottua niin saa kertoa. Kannattaa mainita onko kyseessä /kartta vai /karttaOld koska nämä muutokset täytyy aina tehdä kahteen eri hakemistoon ja niissä moniin eri skripteihin. Tästä johtuen pienikin ajatushäiriö voi aiheuttaa sen että toisesta unohtuu jokin muutosvaihe.

// haksu10
OHJE! Usein kysyttyä - LUE! * Yhteydenotot
Yhteydenotot ainoastaan Geocache.fi:n virallisilla yhteydenottotavoilla, ei ylläpitäjien henkilökohtaisten profiilien tms. kautta. Geocache.fi ei pysty antamaan tukea yleisissä kätköilyä koskevissa asioissa eikä muissa Geocache.fi:lle kuulumattomissa asioissa, kuten Geocaching.com -sivuston käytössä.