Apuvälineitä COVID-19:n päihittämiseen

Keskustelua kätköilyyn liittyvistä ja kätköilyä varten viritetyistä työkaluista
Zergei
Viestit: 359
Liittynyt: Su 06.12.2015 21:35

Apuvälineitä COVID-19:n päihittämiseen

Viesti Kirjoittaja Zergei » Ke 01.04.2020 5:54

Koska monet ovat ymmärrettävästi huolissaan geokätköilyn turvallisuudesta koronakriisin aikana, on VTT yhdessä Puolustusvoimien kanssa kehittänyt uusia, hyödyllisiä varusteita kätköilijöille. Näillä kätköily sujuu kuin koronasta ei olisi ikinä kuultukaan! Tästä päivästä lähtien kätköily ilman asianmukaisia suojavälineitä on myös kielletty. Poliisi voi pidättää suojaamattoman kätköilijän, ja häntä tullaan tällöin epäilemään vaaran aiheuttamisesta. :!:


GeoHazMATE

Kuva

Tämän suojapuvun avulla pysyt täysin suojattuna kaikilta pöpöiltä ja saasteilta! Parasta suojaluokitus 1:tä vastaava varustelu pitää sinut suojassa niin viruksilta, siitepölyltä kuin taistelukemikaaleilta. Asu on myös todella taipuisa joten siinä pystyy noukkimaan jopa T1,5-kätköjä!

Kuva

Koko: One size fits most
Väri: kirkuva
Suositushinta: alkaen 700 eur


GeoBot 2k20

Kuva

Koronaviruksen kanssa ei voi olla liian varovainen. GeoBot 2k20 mahtuu auton takakonttiin ja radio-ohjauksen kantama on noin puoli kilometriä, joten suuri osa kätköistä muuntuu park & grabeiksi kun voit jäädä autoon istumaan robotin vilistäessä kätkölle. Robottikäsivarsi yltää jopa puoleentoista metriin asti, osaa avata useimmat kätköpurkit ja kirjoittaa lokivihkoon päivämäärän ja nimimerkin. Ohjausvaihtoehtoina automaattinen hakeutuminen nollapisteelle (ei suositella esteisessä maastossa) ja video-ohjaus älypuhelimella.

Suositushinta: alkaen 5000 eur

Nämä mallit ovat pian tulossa myyntiin hyvin varusteltuihin kätköily- ja eräilykauppoihin. Puolustusvoimat ennakkoesittelee GeoHazMATEa ja GeoBotia keskiviikkona 1.4. Uudeltamaalta pois johtavien pääväylien varrella. Sata ensimmäistä kätköilijää kullakin esittelypisteellä saa lahjana ämpärin ja virallisen miittipuvun johon pukeutuneilla on erityisoikeus kokoontua yli kymmenen hengen voimin!

Kuva

Hauskaa ja turvallista kätköilyä kaikille!

(Ncevyyvn flöxää fvyyvä)

PeliMies4
Viestit: 326
Liittynyt: La 14.04.2018 11:08
Paikkakunta: Lohja

Re: Apuvälineitä COVID-19:n päihittämiseen

Viesti Kirjoittaja PeliMies4 » Ke 01.04.2020 9:08

Löytyvätkö geocoinshop.de stä vai ihan kivenalla.fi stä?
...ja tärkeintä on vain muiden ihmisten ilo, ei unelmien murskaus...

Kiikarimies
Viestit: 18
Liittynyt: Ti 11.02.2014 0:02

Re: Apuvälineitä COVID-19:n päihittämiseen

Viesti Kirjoittaja Kiikarimies » Ke 01.04.2020 10:44

Thaimaassa on luvattu parhaasta korona - aprillipilasta viisi vuotta vankeutta. :evil:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Työkalut”