Sivu 1/1

Miten infota kätköilyä haitaavista tapahtumista traililla?

Lähetetty: To 20.04.2017 15:29
Kirjoittaja Maastohylje
Tiedän sattuneista syistä, että eräällä power traililla järjestetään myöhemmin tänä vuonna eräs tapahtuma, joka käytännössä estää kätköilyn suurimmalla osalla ko. trailista.

Mikä olisi paras tapa tiedottaa asiasta niin, ettei paikalle tule turhaan innokkaita kätköilijöitä vain huomatakseen jästi-invaasion estävän kätköilyt?

Kannattaisiko esimerkiksi pyytää kätköjen omistajaa laittamaan ko. alueen kätköt tapahtuman ajaksi hyllyllle?

Täällä voi tietysti huudella ja laittaa infoa Facebookin (alueelliseen) kätköilijäryhmään, mutta foorumeilla ei tavoita kuin pienen osan potentiaalisista trailille tulijoista.

Tapahtuma kestää viikonlopun ja alueelle tulee kyltit kertomaan siitä, mutta ne eivät välttämättä paljon ilahduta, jos tulee paikalle nimenomaan trailille.

Re: Miten infota kätköilyä haitaavista tapahtumista trailill

Lähetetty: To 20.04.2017 17:40
Kirjoittaja laulujoutsen
Kannattaa varmaan laittaa trailin tekijälle s-postia ja privaatti viestiä asiasta, niin hän voi sitten laittaa kätkökuvaukseen ja notena asiaa tiedoksi kävijöille tai hyllyttää kätköt siksi aikaa.

Re: Miten infota kätköilyä haitaavista tapahtumista trailill

Lähetetty: To 20.04.2017 17:50
Kirjoittaja V.Hunter
Enpä näkisi kätköjen hyllyttämisestä olevan mitään varsinaista hyötyä kenellekään.

Re: Miten infota kätköilyä haitaavista tapahtumista trailill

Lähetetty: To 20.04.2017 19:57
Kirjoittaja IhmisAnkka
Tätä tapahtuu jatkuvasti, kerrankin jouduin keskelle rallia kätköillessäni Miehikkälässä. Ehkä kannattaa ilmoittaa täällä tai facebookissa tai jotain, niin ihmiset huomaavat jos ovat huomatakseen.

Re: Miten infota kätköilyä haitaavista tapahtumista trailill

Lähetetty: To 20.04.2017 20:47
Kirjoittaja Fuchslein
Täällä on nimenomaan kätkö(je)n lähellä tapahtuviin asioihin oma ketjunsa, sinne vain jonon jatkoksi: https://www.geocache.fi/bulletin/viewto ... &start=440 :D