GeoChekkerissä väärä GC-koodi

Kätköilyyn liittyvää apua laskukaavasta kompassin käyttöön
Gorppu
Viestit: 1
Liittynyt: Su 01.03.2015 13:35

GeoChekkerissä väärä GC-koodi

Viesti Kirjoittaja Gorppu » Ti 12.07.2016 23:56

Lukihäiriö on iskenut GC-koodia tsekkeriin näpytellessä ja MN onkin lipsahtanut olemaan NM. Eli nyt tsekkeri ilmoittaa, että kätkö on tuntematon, koska koodi on väärin. Yritin etsiä, mutta en löytänyt tsekkeristä paikkaa, missä pääsisin muokkaamaan koodin oikeaksi. Onko sellaista, vai onko ainoa keino poistaa virheellisellä koodilla varustettu tsekkeri ja luoda kokonaan uusi?

Avatar
haksu10
Viestit: 3036
Liittynyt: Ke 20.12.2006 19:22
Paikkakunta: Karkku (Sastamala)
Viesti:

Re: GeoChekkerissä väärä GC-koodi

Viesti Kirjoittaja haksu10 » To 14.07.2016 22:35

Gorppu kirjoitti:Lukihäiriö on iskenut GC-koodia tsekkeriin näpytellessä ja MN onkin lipsahtanut olemaan NM. Eli nyt tsekkeri ilmoittaa, että kätkö on tuntematon, koska koodi on väärin. Yritin etsiä, mutta en löytänyt tsekkeristä paikkaa, missä pääsisin muokkaamaan koodin oikeaksi. Onko sellaista, vai onko ainoa keino poistaa virheellisellä koodilla varustettu tsekkeri ja luoda kokonaan uusi?
Ei ole sellaista paikkaa koska itse copy-paste -tyyppinä luottaa liikaa siihen että kaikki muutkin on samasta muotista ja koska koodin vaihtojärjestelmän rakentaminen olisi suuri homma kaikkine tarkastuksineen ja eri tietokantatauluineen... tosin ei waypointin käsin korjauskaan herkkua ole :P

Mutta lohdutan sillä että et ole ainoa, joka on waypointissa tehnyt virheen, aina välillä näitä tulee. Tuo "Tuntematon kätkö" -huomautus onkin suunniteltu tuomaan asia ilmi jotta ratkaisun tallennus ei näennäisesti katoa taivaan tuuliin (kun menee olemattomalle kätkölle).

Löysin mikä kätkö tämä "NM" on ja muutin sen tiedot "MN" -muotoon eli tältä osin kaikki on nyt kunnossa. Loin myös aliaksen, mikä muuttaa tuon waypointin checkerissä ja tuloskuvassa jotta checkerin linkki tai kuva ei rikkoutunut.

Kuitenkin pyydän että vaihdat kätkökuvaukseen checkeriviittauksiin tuon GC6NM0P => GC6MN0P koska alias täytyi hakata suoraan checkerin ja tuloskuvan koodeihin ja jossain vaiheessa tulevaisuutta siivoan nuo pois.
7.7.2018 jälkeen kirjoittamani viestit olen kirjoittanut yksityishenkilönä ja kätköilijänä "haksu10", en sivustoon liittyvänä taikka sen ylläpitäjänä.
Kyseistä päivämäärää edeltävät viestit voivat olla sivustoon liittyviä ylläpidollisiakin viestejä.

Vastaa Viestiin