Sivu 1/1

Kuka ottaa kopin!?

Lähetetty: La 15.12.2012 11:19
Kirjoittaja gnutcha
Koska 2013 Mega järjestetään taas talkoohengessä, avaan ketjun, jossa näitä palloja heitellään! Ketjun pointtina on, että meillä on ehkä idea, jonka olemme valmiita toteuttamaan, mutta vielä tätäkin mielummin kierrämme vastuun ja annamme sen toisiin käsiin! :D Osa-alueita jakamalla uskomme, että järjestäjien into ja sitä myötä tapahtuman sisältö on tasokkaampaa, kun liian moni osa-alue ei ole vain parin ihmisen käsissä. Talkooväki voi siis napata kiinni yksittäisestä aktiviteetistä tai toimesta ja lomailla muun viikon Lapin maisemissa :)

Järjestäjää siis kaipaa tässä vaiheessa:
3 maata, 1 vuorokausi -eventti/retki
Lähtökohtaisena ideana olisi yksinkertaisesti organisoida Suomi-Ruotsi-Norja -kätköpäivä esimerkiksi yhteistyössä paikallisen bussiyrittäjän kanssa Mega-viikon aikaan. Tämän kolmen maan kriteerin lisäksi järjestäjä/järjestäjät saavat toki aivan vapaat kädet tapahtuman toteuttamiseen!

Huom! Omia retkiä ja muita puuhia voi suunnitella ilman meidän ideoitakin. Yksinkertaisesti siis: suunnittele ja toteuta eventti/retki/kilpailu/mitä vaan mega-viikon ajalle, ilmoita siitä meille (toive) ja etsitään sille sopiva paikka Mega-viikon kalenterista! Kilpailupalkintoja ym. sponssaamme mahdollisuuksien mukaan kaikkiin niitä toivoviin sivutapahtumiin.

Re: Kuka ottaa kopin!?

Lähetetty: Su 16.12.2012 14:52
Kirjoittaja gnutcha
Pallo napattu Marjiksen toimesta kiinni tähän kolmen maan eventtiin! :)

Re: Kuka ottaa kopin!?

Lähetetty: Su 16.12.2012 15:56
Kirjoittaja Marjis
Jesh, mä otan tämän pallon. Mutta... Lähtisikö joku kaveriksi suunnittelemaan? Erityisesti Ruotsi-osuutta? Norjaan mulla on paljon ideoita matkalle Altaan ja takaisin. Ja selvittelen ruokailumahdollisuuksia yms Altassa. Toki saan yksinkin tuon kasaan, mutta aivoriiheen mahtuu sekaan. :)

Re: Kuka ottaa kopin!?

Lähetetty: Su 16.12.2012 16:55
Kirjoittaja gettiz
Mitään en mistään tiedä, mutta jos ideointiin tarvitaan apua ja ns. pomppuseinää johon kokeilla ideoita, olen käytettävissä. ;)

Re: Kuka ottaa kopin!?

Lähetetty: Su 16.12.2012 17:09
Kirjoittaja Marjis
Mulle voi näihin liittyen heittää ideoita privaviestinä tai sähköpostiin ukonvasama[at]gmail.com. Myös ircnetissä huutelemalla nimimerkille MarjisW menee tästä viestit perille. Ja toki megan järjestäjille voi heittää ideoitaa, mutta se nyt on sanomattakin selvää. :)