Sivu 1/1

1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: To 30.08.2012 18:16
Kirjoittaja Tilhet
Oisko kellään kokemusta siitä, miten voisi saada mahdollisimman huokeasti puolustusvoimilta lainaan/vuokrattua isompaa määrää puolijoukkuetelttoja?

Onko joukossa siis esim. Jukolan viestin järjestäjiä tms.

Kiitos etukäteen :)

Re: 1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: To 30.08.2012 18:24
Kirjoittaja Jykk€
Varustelekasta näyttääpi löytyvän ainakin Ruotsalaista ja Saksalaista mallia + kumipukua ja naamareita iltojen iloksi :)
http://www.varusteleka.fi/category/vuokraus/371

Jykk€

Näitä unohtamatta:
http://www.varusteleka.fi/product/hausk ... _2WG0WZ7BN
http://www.varusteleka.fi/product/hausk ... _32G0P0UE2

Re: 1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: To 30.08.2012 18:48
Kirjoittaja theorava
Mikäli en täysin väärässä ole, niin käytännössä ainoa mahdollisuus PV:n telttoihin ja niiden käyttöön on saada ko "firma" tapahtumaan yhteistyökumppaniksi. Eli järjestämään ko tapahtumaa, kuten puolustusvoimat on Jukolaa järjestämässä. Lähtökohtaisesti he eivät kaiketi lainaa materiaaliaan tapahtumiin.

Monilla kunnilla ja järjestöillä ko telttoja kyllä löytyy ja esim Vantaan kaupunki lainaa telttojansa tapahtumiin kun osaa pyytää/selvittää/sopia. Samoin kannattaa lähestyä paikallisia (isoja) partiolippukuntia. Tosin näillä tavoilla kovalla työllä saanee kasaan vain kymmenkunta (tai maks parisen kymmentä) telttaa parhaimmillaan. Eikä niitäkään luultavasti ilmaiseksi. Lisäksi vastuu tästä materiaalista on hankala ja mikäli kalustoa hukkuu tulee siitä äkkiä iso lasku. Uusi SA-20 puolijoukkueteltta kun maksaa (pelkkä teltta ilman salkosarjoja, kaminoita yms) semmoisen pyöreästi 1600 euroa.

Toisin sanoen hieman hankalaa saada suuria määriä tuollaista telttakalustoa tapahtumaan...

// theOrava

Re: 1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: To 30.08.2012 20:44
Kirjoittaja Geovius
theorava kirjoitti:Mikäli en täysin väärässä ole, niin käytännössä ainoa mahdollisuus PV:n telttoihin ja niiden käyttöön on saada ko "firma" tapahtumaan yhteistyökumppaniksi. Eli järjestämään ko tapahtumaa, kuten puolustusvoimat on Jukolaa järjestämässä. Lähtökohtaisesti he eivät kaiketi lainaa materiaaliaan tapahtumiin.
Itse olen kyllä ymmärtänyt, että kyllä vuokraustakin ja lainaamista harjoitetaan. Lainaaminen tosin tulee tuskin kyseeseen tässä yhteydessä, kun kyse ei ole maanpuolustuksellisestä työstä minkään siihen viittavaan järjestön toimesta. Vuokraaminen saattaisi olla mahdollista mutta se tapahtuu normaalien liiketaloudellisten ehtojen mukaan.

Kannattanee kysellä Maavoimien Materiaalilaitoksen Esikunnasta.

Re: 1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: Pe 31.08.2012 17:37
Kirjoittaja Varvikello
No nyt sattui sellainen viestiketju vastaan josta jotain tiedänkin. http://www.turku.fi/Public/Default.aspx?nodeid=9325. Tuonne 110€ maksu niin löytyy telttaa ja muuripannua ja suksia ja vaikka mitä ja kuinka.

Re: 1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: Pe 31.08.2012 17:47
Kirjoittaja gnutcha
Varvis: LOISTAVAA! Kiitos!

Re: 1/2-joukkuetelttoja armeijalta

Lähetetty: Ma 08.10.2012 15:32
Kirjoittaja Team Papu
Ja vastaava vuokrauspalvelu Tampereella, tietoja löytyy netistä:

http://www.trety.org/index.php/palvelut ... a-palvelut