Tapahtumien järjestäminen - ohjeistus 2.7.2021

Suomen geokätkötarkastajien ohjeita, tiedotteita ja muita paimenkirjeitä
acadicus
Viestit: 4
Liittynyt: Ke 12.02.2014 14:35

Tapahtumien järjestäminen - ohjeistus 2.7.2021

Viesti Kirjoittaja acadicus » Pe 02.07.2021 22:36

Tervehdys kätköiljäkollegat!

Rupeamme julkaisemaan geokätkötapahtumia rajaamattomilla ulkoalueilla. Voit laittaa tapahtuman julkaisujonoon niin, että tapahtuma järjestetään aikaisintaan 16.7. Tämä koskee kaikkia tapahtumia eli normaalitapahtumia, CITOja sekä Community Celebration -tapahtumia.

Suomessa joillakin alueilla velvoitetaan yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäjiä huomioimaan edelleen osallistujien terveysturvallisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ulkotilaisuuksissa osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa. Pidä siis huolta, että tapahtuma järjestetään tarpeeksi väljällä rajaamattomalla ulkoalueella. Lisäksi hygieniavaatimuksia tulee noudattaa; osallistujille on tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen (joko käsienpesumahdollisuus tai käsidesi). Koska kaikkien alueiden ohjeistuksia on haasteellista seurata, tarkastajat ovat päättäneet, että molemmat edellä mainitut vaatimukset pitää toteutua kaikissa Suomen tapahtumissa.

Täältä löytyy geocaching.comin ohjeistus liittyen tapahtumiin, kohdassa Regular Events and CITOs löytyy viimeisimmät tiedot.

Tapahtuman järjestäjän velvollisuus on tutustua AVIen määräämiin ohjeistuksiin sekä oman kuntansa ja tapahtuman sijaintikunnan ohjeisiin sekä suosituksiin ja noudattaa niitä. Kuntien omat tiedot löytyvät kunkin kunnan kotisivuilta. Kunnilla voi esimerkiksi olla suosituksena välttää matkustamista kuntaan/kunnasta (esimerkkinä Kajaani, jossa em. suositus voimassa ainakin 6.7. asti).
Jos alueellisia kokoontumisrajoituksia tulee, kyseisen alueen tapahtuma(t) on arkistoitava (normi ja CITO) tai vedettävä takaisin (Community Celebration -tapahtumat).

Kesäterveisin Suomen geokätkötarkastajat

Palaa sivulle “Tarkastajien palsta”