Sivu 1/1

Hylätty geokätkökö?

Lähetetty: Ma 30.07.2018 22:29
Kirjoittaja MillaJaisi
 Yritimme jättää oman geokätkön. Profiiliin tuli tällainen viesti kohtaan julkaisemattomat kätköt: YOUR UNPUBLISHED DISABLED CACHES ja kätkön nimi oli alapuolella.

Eli hylättiinkö kätkö ilman mitään parannusehdotusta tai muuta palautetta?

Re: Hylätty geokätkökö?

Lähetetty: Ma 30.07.2018 22:38
Kirjoittaja +R
Lähetitkö kätkön varmasti julkaistavaksi 'Submit for review' nappulasta? Jos kyllä, niin kätkön sijainnissa/kuvauksessa on varmaan ollut jotain korjattavaa ja kätkötarkasta väliaikaisesti hyllyttänyt kätkön, hänen kommentit pystyy lukemaan kun klikkaat kätkökuvauksen auki ja scrollaat alas. Jos et, niin kätkökuvaus on jäänyt sinne eräänlaisena luonnoksena jonka voit lähettää julkaistavaksi painamalla 'Submit for review'.

Re: Hylätty geokätkökö?

Lähetetty: Ma 30.07.2018 23:02
Kirjoittaja MillaJaisi
Kyllä lähetin julkaistavaksi. Mitään kommenttia en löytänyt. Ainoastaan automaattisesti lähteneen viestin: tervetuloa harrastuksen pariin..jne

Ehkä pitää vielä odottaa.

Re: Hylätty geokätkökö?

Lähetetty: Ma 30.07.2018 23:41
Kirjoittaja +R
Vaikuttaisi että ei ole mennyt julkaisuun asti. Jos kätkö olisi lähetetty julkaistavaksi se näkyisi 'YOUR GEOCACHES WAITING FOR REVIEW' otsakkeen alla.

Kun avaat kätkökuvauksen, näkyykö kätkösivun yläreunassa sininen loota jossa vihreä nappula 'Submit for review' vai mitä siinä lukee? Jos tuo nappula edelleen näkyy niin siitä painamalla ja kirjoittamalla tekstikenttään vähän infoa kätköstä saat kätkön julkaisujonoon.

EDIT: Kuten ismo485 tuolla alla kertoikin, taitaa olla vain kyseessä ensimmäiseen kätköön liittyvä tupla-varmistus. Enpä tämmöisestä ollutkaan tietoinen :roll:

Re: Hylätty geokätkökö?

Lähetetty: Ma 30.07.2018 23:42
Kirjoittaja ismo485
Jos ja kun tämä kätkösi on ensimmäinen, niin se taitaa palautua automaattisesti unpublished-tilaan. Sait tervetulotoivotukset harrastuksen pariin ja olisko siinä viestissä vielä pyyntö tarkistaa ja varmistaa, että kätkö on oikeasti paikoillaan sekä koordinaatit kohdillaan? Tarkistuksen jälkeen voit lähettää sen uudelleen julkaisujonoon ja tarkastajat sitten palaavat asiaan, jis korjattavaa. Nämä viestit tulevat sähköpostilla ja myös notena kätkön tietoihin.
Näin minä muistelisin ensimmäisen julkaistavan kätkön kohdalla käyvän. Seuraavilla ei sitten tuommoista tarkistuskierrosta tule. Eli tarkistukset vielä kerran ja kätkö uudelleen jonoon.

Re: Hylätty geokätkökö?

Lähetetty: Ti 31.07.2018 9:10
Kirjoittaja MillaJaisi
Sinisessä kentässä lukee nyt: edit cache

Nyt siis tarkastan esim koordinatit vielä kerran ja teen tarvittaessa muutoksia. Sitten varmaan löytyy joku nappi jolla saan takaisin jonoon.

Kiitos avusta☺