tuohimaa jokaisessa korissa

Jos aika riittää
Avatar
Kulpakko
Viestit: 242
Liittynyt: Ma 03.10.2011 9:34
Paikkakunta: Lepaa, Hattula

tuohimaa jokaisessa korissa

Viesti Kirjoittaja Kulpakko » Su 24.06.2018 9:22

Huamenta,

Läksin touhuamaan kätkökorien kanssa ja nyt vaikka minkä korin avaan kartalle, sieltä löytyy myös kätkö tuohimaa, eikä se poistu.. :)

https://coord.info/GC4YAK9

Eli kätkökorit- sivulla korin sisältämien kätköjen määrä näyttää oikein, mutta "kartta"- painikkeen tuomalle kartalle ilmestyy tuo ylimääräinen kätkö. "Sisältö"- linkin listauksessa sitä ei näy, vain kartan kautta.

Tavallisten karttahakujen ja tallennettujen karttahakujen kautta ei tuohimaa ilmesty.
Ei myöskään Hakulomake / "erikoisvalinnat"- valintojen kautta

Mutta sitten taas kun menen vaikkapa etusivun "Kätköt" -> "Haastekätköt" ja siitä "Esitä listatut kätköt kartalla", haastekätköjen sekaan putkahtaa tuo f*kin tuohimaa jälleen..

Terveisin,

Kulpakko, tiimin kaksilahkeinen

akkivi
Viestit: 58
Liittynyt: Ke 25.07.2012 12:08

Re: tuohimaa jokaisessa korissa

Viesti Kirjoittaja akkivi » Su 24.06.2018 10:17

Uteliaisuus valtasi mieleni ja päätin katsoa kätkökorini, tai osan niistä. Aivan sama huomio, kaikki mitkä katsoin, niissä on tuo kätkö tuohimaa.

Näyttäisi siltä, että kaikkien olisi syytä käydä sillä kätköllä.

Avatar
haksu10
Viestit: 3042
Liittynyt: Ke 20.12.2006 19:22
Paikkakunta: Karkku (Sastamala)
Viesti:

Re: tuohimaa jokaisessa korissa

Viesti Kirjoittaja haksu10 » Su 24.06.2018 15:12

Koska on välttämättöntä saada Geocache.fi tuottamaan niin jatkossa näitä sponsoroituja kätköjä ilmestyy kartalle. Vielä homma ei toiminut täydellisesti koska kätkö ei näkynyt kaikissa tuloksissa. No hyvä on, tälläkään tavoin ei tuottoa ole tarkoitus kasvattaa :D

Pääsin näkemään tämän ihmeellisen tuohimaan kätkön ja keräämään debug -dataa asiasta. Sitten kun aloin työstämään koodia jotta saan selville, missä vaiheessa tuo tulee mukaan, kätkö katosi yhtä yllättäen kuin oli tullutkin. En itse millään tavalla saa enää tuota ilmaantumaan mutta kertokaa, jos kätkö vielä kummittelee.

Tällä hetkellä asiasta tiedän vain sen, että kartan tietokantapyynnön waypoint -listaan tuo kätkö ilmaantui mukaan. Helppo homma keksiä missä vika kun ongelmaa ei ole enää olemassa :D

Yksi asia kuitenkin antaa viitteitä siitä, mikä voi olla ongelman takana. Ongelma katosi samoihin aikoihin kun julkaistiin kaksi kätköä. Kun uusi kätkö julkaistaan muodostetaan sen jälkeen kätködatasta erinäisiä välimuisti -datatiedostoja sivuston toimintaa keventämään. Niinpä todennäköisin selitys asialle on se, että kartan käyttämän välimuistitiedoston kirjoituksessa on jokin mennyt eilen illalla pieleen taikka tiedosto on muuten viottunut. Uudet kätköt sitten korjasivat tilanteen kun tiedosto luotiin uudelleen.

Jos päättelyni on oikea niin tämä ongelma ei todennäköisesti koskaan ilmaannu uudelleen. Jos päättelyni on oikea ja ongelma ilmaantuu uudelleen, sitten voi olla jokin vakavampi vika palvelimessa, tai vaihtoehtoisesti kätkömäärä on noussut tasolle missä jokin osa järjestelmästä alkaa oireilemaan.

Mutta jatkan asian selvitystä toivoen, että löydän varsinaista faktaa päätelmieni taakse.
7.7.2018 jälkeen kirjoittamani viestit olen kirjoittanut yksityishenkilönä ja kätköilijänä "haksu10", en sivustoon liittyvänä taikka sen ylläpitäjänä.
Kyseistä päivämäärää edeltävät viestit voivat olla sivustoon liittyviä ylläpidollisiakin viestejä.

Koivula5
Viestit: 120
Liittynyt: Ti 11.05.2010 14:34

Re: tuohimaa jokaisessa korissa

Viesti Kirjoittaja Koivula5 » Su 24.06.2018 16:09

akkivi kirjoitti:Näyttäisi siltä, että kaikkien olisi syytä käydä sillä kätköllä.
Ollaan käyty 2015 ja favo annettu eli... :D

Vastaa Viestiin