Sivu 1/1

Loggausongelma Garmin Oregon 600t

Lähetetty: Su 14.02.2016 10:16
Kirjoittaja Haaskalintu
Käytiin tammikuussa kätköilemässä Fuerteventuralla. Merkattiin Garminiin löydetyiksi kaikki mitä löydettiin, mutta nyt jostain syystä laite näyttää vain 10 viimeistä löytöä - vaikka kuinka valikosta hakisi "näytä löydetyt", se ei näytä kuin vain lähialueen löydetyt kätköt.

Olisi kiva loggata myös nettiin, mutta en todellakaan tiedä mistä kaivaa nuo löydetyt purkit esille - varsinkin kun reissusta on aikaa jo kohta 2kk, ja kätköjen nimet eivät pahemmin jääneet mieleen (yritin tuijottaa karttaa, ja muistin vain pari).

Tein myös sen, että exporttasin Fuerteventuran kätköjen GPX-filen, ja avasin sen maccache -ohjelmalla. Se väitti että jokaisen status on "not found", vaikka ihan varmasti merkkasimme ne löydetyiksi.

Menin myös Garminin omalla kartalla Fuerteventuran kohdalle, mutta tämäpä ilkiö näyttää vain LÖYTÄMÄTTÖMÄT kätköt, ja löydetyt ovat kadonneet kartalta kokonaan.

Re: Loggausongelma Garmin Oregon 600t

Lähetetty: Su 14.02.2016 10:25
Kirjoittaja finnranger
Haaskalintu kirjoitti:en todellakaan tiedä mistä kaivaa nuo löydetyt purkit esille - varsinkin kun reissusta on aikaa jo kohta 2kk, ja kätköjen nimet eivät pahemmin jääneet mieleen (yritin tuijottaa karttaa, ja muistin vain pari).
Vanha kunnon vihko on kova sana. Siihen voi laittaa muistin tueksi myös pari avainsanaa itse kätköstä, siten on helpompi muistaa kätkö kun kirjoittaa loggauksia.

Kepsiin löydetyiksi (tai löytämättömiksikin) merkatut kätköt löydät kepsistä, Garmin kansiosta tiedostosta geocache_visits.txt

Re: Loggausongelma Garmin Oregon 600t

Lähetetty: Ma 15.02.2016 21:00
Kirjoittaja Porvo
Katoitko koneen päävalikosta geocache_visits tekstitiedoston? Ja sitten kätkötyypin suodattimilla voi myös olla tekemistä asian kanssa. Mulla kun kone kieltäytyi näyttämästä yhtään mitään kätköjä ja kun vaihdoin suodattimen johonkin niistä ennakkoon ladatuista ja palautin takasin, niin lähti taas toimimaan.

Re: Loggausongelma Garmin Oregon 600t

Lähetetty: Ti 16.02.2016 11:15
Kirjoittaja Geovius
Eikös nuo löydy myös gepsin kalenterista eli sieltä vaan päivä kerrallaan käy läpi mitä sen alle on merkattu tapahtumia.