#Suomi100

Keskustelua ja tietoa keskustelualueen valvonnasta
Avatar
Kulpakko
Viestit: 250
Liittynyt: Ma 03.10.2011 9:34
Paikkakunta: Lepaa, Hattula

#Suomi100

Viesti Kirjoittaja Kulpakko » Su 30.10.2016 10:52

Tämä on ehkä väärässä paikassa, mutta toivon Harjuksen ja Haksun tämän täältä bongaavan paremmin, kuin tuolta yleisestä keskustelusta. Enkä tiedä onko tämä edes tarpeellinen, mutta jotenkin ajattelin, että voisiko ajatusta käyttää / jalostaa / miettiä.

Moni yhteisö juhlii ja huomioi Suomen 100v juhlat ensi vuonna. On myös kuulema suunnitteilla kätkösarja sitä ajatellen (ainakin Kesäsade on asiasta tietoinen). Meillä on jo paljon Suomen historiaa esitteleviä kätköjä, jotka jo sinällään menevät #suomi100 teemaan. Onko mitään mieltä / ajatusta / mahdollisuutta nostaa näitä kätköjä juhlavuoden ajaksi "pramille"? Toki se vaatii näiden kätköjen tekijöiltä panostusta enkä edes kuvittele, että Haksu alkaisi niitä poimimaan kaikkien kätköjen joukosta. Ei siis mitenkään näitä kätköjä paremmaksi noteeraten, vaan nimenomaan Suomen synttärivuoden vuoksi.

http://suomifinland100.fi/ sivulla voi hakea ihan virallisen tunnuksen käyttölupaa, mutta se haku alkaa olla ohi tätä kirjoittaessa, koska muistelen että se oli tämän lokakuun loppuun. Valitettavasti en nyt nopeasti löydä sitä tietoa tuolta :?

Ajatukseni siis on, että jos haluaa hakea näitä juhlavuoden teemaan sopivia kätköjä, niin kuinka ne löytäisin? En tiedä olenko yksin ajatukseni kanssa, mutta tulipahan mieleen :)

t. tiimin naispuoleinen

Avatar
Maitomies
Viestit: 644
Liittynyt: To 17.11.2011 21:13
Paikkakunta: Hattula
Viesti:

Re: #Suomi100

Viesti Kirjoittaja Maitomies » Su 30.10.2016 13:54

Kulpakko kirjoitti: Ajatukseni siis on, että jos haluaa hakea näitä juhlavuoden teemaan sopivia kätköjä, niin kuinka ne löytäisin? En tiedä olenko yksin ajatukseni kanssa, mutta tulipahan mieleen :)
Simpelimpänä tulee mieleen jo olemassa oleva systeemi eli kirjanmerkkilista. Toinen vaihtoehto on koota linkkilista jollekkin ulkopuoliselle sivustolle joita voisi olla esim tämä geocache(piste)fi tai sitten joku blogi tyyppinen.

Itsellänä on maitomiehen sivut wordpressissä josta voin kyllä yhden sivun tällekkin tehdä tai sitten helppo kyllä perustaa ihan oma teemasivusto. Samalla voisi tehdä email osoitteen jonne noita teemaan liittyviä kätköjä voisi ehdottaa. Jos tuntuu että olisi käyttöä niin voin tuollaisen kyllä viritellä.
- Maitomies -
Onnellinen ihminen kulkee usein vakaasti polkua, jota tuhat onnetonta väittää vääräksi.
https://maitomies.wordpress.com
https://www.facebook.com/geo.maitomies

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute ja tiedotteet”