Sivu 1/1

Talvikilometrikisa 2021

Lähetetty: La 26.12.2020 18:23
Kirjoittaja mustakorppi
Hei,

Koska ÄrYks ei ollut enää halukas jatkamaan joukkueen kapteenina ja kisan alkupäivä lähestyy jo kovaa vauhtia, otin vapauden ilmoittaa Geopolkijat talven 2021 kilometrikisaan.

Kisaan ilmoittaudutaan tuttuun tapaan osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi/

Joukkue on siis edelleen Geopolkijat ja mukaan talvikisaan pääsee tunnuksella geotalvi2021 .

Jos olet jo ilmoittautunut toiseen joukkueeseen, mutta haluaisit mukaan Geopolkijoihin, pyydä ko. joukkueen kapteenia ensin erottamaan itsesi.

Kilometrikisa on siis leikkimielinen ulkonapyöräilemiskilpailu, johon saa osallistua niin sähkö- kuin akustisellakin pyörällä. Kirjata voi poljettuja kilometrejä ja/tai minuutteja, mikä itse kullekin tuntuu sopivammalta.

Geopolkijoiden joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pyörälläliikkujat lajia ja kilometrimääriä katsomatta. Mahdolliset joukkueen voittamat palkinnot arvotaan kaikkien palkintosijoille riittäneeseen sarjaan osallistuneiden kesken.

Riittoisaa ketjua kaikille :)

Re: Talvikilometrikisa 2021

Lähetetty: To 07.01.2021 18:55
Kirjoittaja mustakorppi
Paras hetki liittyä geopolkijoihin oli viikko sitten, mutta aika hyvä on myös juuri nyt. Talvipyöräily on kivaa; liittymistiedot löytyy tuosta yläpuolelta :)

Re: Talvikilometrikisa 2021

Lähetetty: Ti 02.03.2021 8:28
Kirjoittaja mustakorppi
Talvikilometrikisa 2021 on ohi; vielä tänään on mahdollisuus kirjata suorituksia. Näyttäisi kuitenkin että jäätiin tällä kertaa joukkueena palkintosijojen ulkopuolelle, eli arpaonnea vaan itse kullekin palkintojen osalta. Kesällä sitten taas uudestaan.

Ryhdyin talvikisan kapteeniksi mitään kyselemättä kun alkoi jo olla kiire. Ei ollut siinä tarkoitus astua kenenkään varpaille. Mikäli jollakulla muulla oli, ja edelleen on, haluja kipparoida joukkuetta kesän kisassa, niin ilmottele itsestäsi ennen joukkueilmoittautumisen alkua. Jatkan kapteenina mikäli muita halukkaita ei ole.