Sivu 1/1

Kuntien poistaminen hakutuloksista

Lähetetty: La 04.07.2015 12:22
Kirjoittaja mipe8
Sellainen tuli tuossa mieleen, että olisiko mahdollista toteuttaa tuohon kuntahakuun valintaa, jolla jätettäisiin hakutuloksien ulkopuolelle purkit käyttäjän listaamista kunnista? Eli samaan tyyliin kuin on atribuuteissa tuo 'ei mikään' -valinta.

Tuo helpottaisi itselläni ainakin hakuja, tällä hetkellä menee kiertotietä reittihaun kautta.

Onko järkeä/teknisesti mahdollista?

Re: Kuntien poistaminen hakutuloksista

Lähetetty: La 04.07.2015 13:03
Kirjoittaja TeemuH
Mitä tarkoitat kuntahaulla? Näihin olisi ain hyvä laittaa linkki mukaan niin ei jäisi epäselväksi. Tai ainakin kertoa onko kyse hakulomakkeen keskipiste- vai yksilöintilaatikosta. :wink:

Re: Kuntien poistaminen hakutuloksista

Lähetetty: La 04.07.2015 13:05
Kirjoittaja Pretty.Killswitch
Eikös siellä sellainenkin vaihtoehto jo ole? Lomakkeen alareunassa on Maakunta & Kunta hakulaatikot. Maakuntahaulla voi hakea purkkeja tietystä maakunnasta ja Kuntahaulla sitten vastaavasti voi hakea purkkeja yhdestä tai useammasta (tietystä) kunnasta. Toimii ainakin omasta mielestä kyllä mahdottoman kätevästi.

Jos nyt käsitin mainitun ongelman oikein, niin se yläreunan kuntahakuloota ei välitä kuntarajoista, eikä sitä kannata käyttää tämän tyyppisiin hakuihin.

Re: Kuntien poistaminen hakutuloksista

Lähetetty: La 04.07.2015 13:16
Kirjoittaja TeemuH
Ilmeisesti tässä tarkoitettiin juurikin tuota http://www.geocache.fi/kartta/index.php maakunta/kunta laatikon kuntahakua mutta niin päin, että haku olisi voimassa kaikissa muissa kuin listatuista kunnissa. Toinen vaihtoehto tietenkin olisi, että listaat kaikki muut olemassa olevat kunnat kuin ne mistä tuloksia et halua. :D

Re: Kuntien poistaminen hakutuloksista

Lähetetty: La 04.07.2015 13:26
Kirjoittaja Pretty.Killswitch
Nojoo, voi tietysti ehkä olla niinkin. Tosin oman kokemuksen mukaan jos siihen hakuun listaisi kaikkimuutpaitsi, niin ne ei sitten mahdu enää siihen 2000 purkin ylärajaan, ainakaan ruuhkasuomessa.

Re: Kuntien poistaminen hakutuloksista

Lähetetty: La 04.07.2015 15:55
Kirjoittaja mipe8
TeemuH kirjoitti:Ilmeisesti tässä tarkoitettiin juurikin tuota http://www.geocache.fi/kartta/index.php maakunta/kunta laatikon kuntahakua mutta niin päin, että haku olisi voimassa kaikissa muissa kuin listatuista kunnissa. Toinen vaihtoehto tietenkin olisi, että listaat kaikki muut olemassa olevat kunnat kuin ne mistä tuloksia et halua. :D
Juu, tätä tarkoitin. Pahoittelut epäselvyydestä.

Nuo tietyt kunnat pitää purnukoita sisällään sen verran reilusti, että alue jää aika pieneksi itseäni kiinnostavilla hakukriteereillä. Tuosta kun saisi tiputettua pois isoimmat purkkikeskittymät, niin saisi tuloksiin laajalta alueelta noita syrjäisempiä purkkeja. Moporeissuilla ei läppäri kulje mukana, niin tälläista ajattelin. Voi sitten fiilisten mukaan vetää parkkiin, jos ruudulle putkahtaa purkki.

Tuota ehdottamaasi tapaa mietin myös, mutta se on jo niin työläs, että helpompaa on rakennella noita hakuja reittien perusteella ja kikkailla niillä.