Sivu 1/1

Savonlinna

Lähetetty: Su 19.07.2009 0:23
Kirjoittaja Slinna
Löytyisikö Savonlinnasta seuraa vasta-alkajalle? Kaupunkikätköille ei ainakaan vielä ole pokka riittänyt yksin mennä :oops:, mitä siitä "normaalit" ihmisetkin sanoisi jos aikuinen mies (24v) juoksisi kaupungilla pakastepurkkien perässä :?.
Eniten kuitenkin kiinnostaa erämaakätköt ja vesistöjen lähellä olevat kätköt. Vesillä liikkumista varten löytyy muskelivene (lue soutuvene), joka on helposti mobilisoitavissa pyörien päälle. Tuossa lähellä näyttäisikin vielä olevan yksi löytämätön saarikätkö :wink:.

Re: Savonlinna

Lähetetty: Ti 21.07.2009 13:23
Kirjoittaja sammeli
Täällä taas on yksi Savonlinnaan muuttanut vuoden kätköilyä harrastanut, joka voisi kyllä vaikka sille saarikätkölle seuraksi lähteä :) Itselleni nämä Savonlinnan kulmat ovat vielä suht. outoja enkä ole paljoa keskustan ulkopuolelle vielä kätköilemään eksynyt, joten paikallistuntemus voisi olla tarpeen.

Re: Savonlinna

Lähetetty: Su 10.06.2012 18:09
Kirjoittaja hevetuve
Täällä pari vuotta Savonlinnassa asustellut henkilö kaipailisi kätköilyseuraa :) kätköilystä olen innostunut vasta vähän aikaa sitten, Savonlinnan alueen tunnen suhteellisen hyvin, myös syrjäisemmät seudut. Noita kauempana olevia kätköjä olis kuitenkin kivempi lähteä kattomaan porukalla jonkun kanssa.

Re: Savonlinna

Lähetetty: Su 27.10.2013 1:22
Kirjoittaja Mattero
Savonlinnaan ollaan muuttamasssa vuoden vaihteessa. Siinähän oppisi kaupunnia tuntemaan samalla paremmin kun saisi kätköilyseuraa kun (ja/tai) hakee kätköjä, niinkuin statseista näkee niin heikosti menee, vielä. Jospa se siitä. Niin ja tietenkin, että kestääkö savon heppu kuuntelemaan Kaennuun ja Oulun murretta sekasin, se on sitten toinen assie.

Ps. Pilikkiseurakaan ei oisi pahitteeksi kun talvi tulollaan. :lol:

Re: Savonlinna

Lähetetty: To 28.08.2014 18:27
Kirjoittaja aavee90
Täällä ois yks uus kätköilijä Savonlinnaan. Savonlinnassa oon asunu jo kohta vuoden, mutta vasta kuukausi sitten etsin ensimmäisen kätköni. Eli aika tuore tapaus oon näissä ympyröissä.