Pikareissu pohjoiseen + kyytiä tarjolla

Kaipaatko kaveria kätköilyreissulle? Laitahan tänne viestiä
juheja
Viestit: 215
Liittynyt: Su 22.05.2011 8:32

Pikareissu pohjoiseen + kyytiä tarjolla

Viesti Kirjoittaja juheja » To 30.08.2012 6:25

Olen nyt perjantaina päivällä lähdössä pienelle ex tempore-reissulle Turusta muuttamaan kätkökarttaa vihreämmäksi ihan Utsjoelle asti, ja jos jotakuta kiinnostaa tulla jonkun matkaa samaa kyytiä niin mikäs sen mukavampaa. Ilmaisia kyytejä siis tarjolla suunnittelemani reitin varrella.

Takaisin Turussa olisi tarkoitus olla joskus keskiviikkona päivällä. Valitettavasti tuo aikatauluni ei sovi yhteen kolmen valtakunnan miitin kanssa :(

Reitti ja matka-aika on suunnilleen Turku - Hämeenlinna - Jyväskylä - akselilla perjantaina, siitä kohti Oulu-Tornio-Kolari-Kittilä-akselia lauantaina, yöpyminen teltassa sitten kun väsy tulee.

Matka jatkuu edelleen Pallaksen, Enontekiön ja Kautokeinon kautta Karigasniemelle, sieltä Tenojokivartta Nuorgamiin, ja sieltä Sodankylän, Rovaniemen, Pelkosenniemen, Vaalan, Sievin, Kaustisten, Pietarsaaren, Alajärven, Kuortaneen, Ähtärin, Haapamäen ja Vilppulan kautta Finnish Graticule challenge: Goldille Ruovedellä. Sieltä sitten Oriveden kautta melkeinpä suorinta reittiä kohti Turkua. Matkan varrella sitten aina teltta pystyyn jonnekin metsäautotien varteen kun luomet alkavat painaa liiaksi - tai ehkä ihan oikealle leirintäalueellekin jossain vaiheessa ihan vaihtelun vuoksi. Matkan varrelle osuu varmaan aika paljon nollakilsalaisia, kirkkoja ja rautatieasemia, ja aikataulun mahdollistama määrä luonnossaliikkumiskätköjä.

Jos kiinnostaa ja/tai kaipaa kyytiä, niin kannattaa heittää meilillä ja tiedustella aikataulujen yhteensopivuutta. Sähköpostia kun luen tien päälläkin, tätä palstaa en niinkään. Soittaakin tietysti voi, numero löytyy luettelosta. Tilaa autossa on yhdelle matkustajalle + tavaroille mainiosti, kahdellekin varmaan kohtalaisesti.

Ja tosiaan en kuvittelekaan, että kukaan näin lyhyellä varoitusajalla lähtee kaveriksi näin pitkään reissuun, mutta jos pystyn heittämään jonkun satakin kilometriä oikeaan suuntaan, niin on kiva olla avuksi ja saada juttukaveria edes sille pätkälle.

t. juheja
juheja@iki.fi

Avatar
Geopulut
Viestit: 173
Liittynyt: Ma 07.06.2010 13:37
Paikkakunta: Tampere

Re: Pikareissu pohjoiseen + kyytiä tarjolla

Viesti Kirjoittaja Geopulut » To 30.08.2012 9:46

juheja kirjoitti:Olen nyt perjantaina päivällä lähdössä pienelle ex tempore-reissulle Turusta muuttamaan kätkökarttaa vihreämmäksi ihan Utsjoelle asti, ja jos jotakuta kiinnostaa tulla jonkun matkaa samaa kyytiä niin mikäs sen mukavampaa. Ilmaisia kyytejä siis tarjolla suunnittelemani reitin varrella.
Kuulostaa tavattoman mielenkiintoiselta. Valitettavasti vain muun pesueen aikataulujen suhteen ei puluisän taida nyt onnistua rykäistä itseään mukaan. Oikein antoisaa ja DNF-köyhää reissua. :D
... etsikää, niin te löydätte ...

... seek, and ye shall find ...

Vastaa Viestiin