Geocache.fi - Käyttöehdot

Käyttämällä Geocache.fi:n keskustelua (jäljempänä "Keskustelu") sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä keskustelua. Ehtojen rikkomisen johdosta käyttäjätunnus ja pääsy voidaan sulkea tietyksi aikaa tai kokonaan. Keskustelun ehtoja voidaan muuttaa koska tahansa ja pyrimme informoimaan asiasta. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska Keskustelun käyttö vaatii että hyväksyt ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelu käyttää phpBB-ohjelmistoa (jäljempänä "phpBB") joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB luo vain ympäristön internet-keskustelulle eikä vastaa Keskustelun sisällöstä tai toimintatavasta. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

Kaikki tieto, mukaanlukien IP-osoite käyttöehtojen noudattamisen tarkkailua varten, tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta Keskustelu tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

- Ylläpidolla on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti. Ylläpidon sulkemasta (loppuunkäsitellystä) aiheesta ei saa aloittaa uutta viestiketjua. Ylläpidon tekemiä muutoksia ei saa muokata tai poistaa.

- Keskustelussa tulee noudattaa hyvää käytöstä ja pitää mielessä, että kätköily on koko perheen harrastus ja viestit tulee olla sen mukaisia. Älä julkaise materiaalia mihin sinulla ei ole tekijänoikeutta.

- Provosointi, loukkaava, syyttävä, vihjaileva, vihamielinen, epämoraalinen tai lainvastainen keskustelu on kielletty. Muiden kätköilijöiden nimimerkkien taikka sellaisten tietojen, joista kätköilijä on tunnistettavissa, maininta negatiivisessa valossa on kielletty.

- Keskustelussa ei saa julkaista kätköistä taikka travel bugeista spoilaavia tietoja (esim. multi-/mysteerikätkön jonkun tehtävän vastaus taikka vastauksen laskemiseen tarvittava tieto, travel bugin seurantakoodi tms. ei julkista, kätkön taikka travel bugin sivulla julkisesti esillä olevaa tietoa), ei edes siinä tapauksessa vaikkei kerro kätkön tunnistetietoja. Mikäli sinun tarvitsee esittää esimerkki ongelmaan liittyen älä käytä oikeita tietoja vaan muotoile esimerkki käyttäen vääriä numero- yms. arvoja. Kiellettyä on myös julkaista sellaisia tietoja, mitkä loukkaavat Geocaching.com:n materiaalisia oikeuksia.

- Älä vastaa viestiin ellei sinulla ole aiheeseen annettavaa. Älä vastaa vain kertoaksesi ettet tiedä vastausta kysymykseen, asia ei kiinnosta sinua taikka et pidä asiasta. Pysy aiheessa äläkä huuda (kirjoita ISOIN KIRJAIMIN). Älä käytä aasinsiltoja omaan asiaan äläkä jankuta omaa mielipidettäsi.

- Kaupallinen toiminta (mainonta, tuote-esittelyt jne.) on keskustelussa kielletty samoin kuin kaikkinainen oman edun tavoittelu esim. suosittelijatunnuksella (referral code) varustetulla linkillä. Mega Event -tapahtumien osalta sallitaan kuitenkin tapahtumaan liittyvä yritystietous (esim. majoitus, mahdolliset tarjoukset jne.) järjestävän tahon toimesta kirjoitetuissa viesteissä. Geocache.fi voi myös erityistapauksissa myöntää oikeuden kaupallisiin viestihin ja Geocache.fi varaa oikeuden myös tiedottaa tuotteistaan sekä putiikin tarjonnasta.

- Virheellisen ja/tai vähättelevän tiedon, kuulopuheiden ja omien mielipiteiden levittäminen oikeana tietona on ehdottomasti kielletty. Pitäydy ehdottomasti faktoissa ja mieluiten linkitä luotettavaan lähteeseen, mistä mainitsemasi tieto on todennettavissa. Korona-keskusteluissa tämä sääntö on ehdottoman tärkeä ja todella tiukasti noudatettava.


Takaisin edelliselle sivulle