Äänestys Premium Member Only kätköistä

Sodaksi muuttuneet keskustelut. Suositeltavaa välttää tätä aluetta mikäli hengitysaukoista löytyy palkokasveja!
Tälle alueelle päätyneet ketjut lukitaan viimeistään kun ketju muuttuu hiljaiseksi, taikka heti mikäli sotatila muuttuu liian rajuksi.

Mielestäni Premium Member Only kätköjen tekeminen on hyväksyttävää

Kyseisten kätköjen tekeminen on hyväksyttävää
112
77%
Kyseisten kätköjen tekeminen ei ole hyväksyttävää
34
23%
 
Ääniä yhteensä: 146

Geovius
Viestit: 738
Liittynyt: Ke 28.03.2007 13:58
Paikkakunta: Tampere

Re: Äänestys Premium Member Only kätköistä

Viesti Kirjoittaja Geovius » To 03.06.2010 0:03

En ole vielä tehnyt PMO-kätköä enkä tiedä tulenko koskaan sellaista tekemään. Jos tulen niin perusteena on ihan vain se, että voin tehdä sellaisen ja kenties tärkeimpänä mahdollisuus tarjota jotain ekstraa niille jotka ovat hankkineet premium jäsenyyden. Itse en usko siihen, että PMO-kätkö on sinällään yhtään sen paremmassa turvassa kuin tavallinenkaan.

Suurnesu
Viestit: 287
Liittynyt: Ke 20.12.2006 21:28
Paikkakunta: Turku

Re: Äänestys Premium Member Only kätköistä

Viesti Kirjoittaja Suurnesu » To 03.06.2010 14:24

jule100 kirjoitti:Miksei saisi tehdä. :mrgreen: Mullakin on pari piilojulkaisua. :wink:
Tosi piilojulkaisuja ovatkin... Kumpaakin olen etsinyt löytämättä :(

Avatar
Eniz
Viestit: 320
Liittynyt: Pe 09.01.2009 1:31
Paikkakunta: VTallinna

Re: Äänestys Premium Member Only kätköistä

Viesti Kirjoittaja Eniz » Pe 04.06.2010 9:24

Geovius kirjoitti:En ole vielä tehnyt PMO-kätköä enkä tiedä tulenko koskaan sellaista tekemään. Jos tulen niin perusteena on ihan vain se, että voin tehdä sellaisen ja kenties tärkeimpänä mahdollisuus tarjota jotain ekstraa niille jotka ovat hankkineet premium jäsenyyden. Itse en usko siihen, että PMO-kätkö on sinällään yhtään sen paremmassa turvassa kuin tavallinenkaan.
Viisaita puhelet. En myöskään ole P-kätköjä tehnyt. Tässäkö ketjussa vai muualla esitettiin idea laittaa julkistettu kätkö ensin PO:ksi ja sitten hunttien jälkeen pudottaa normaaliksi. FTF-hunttia tuo ei varmaan juuri vähennä, mutta joissakin paikoissa tämänkin oljenkorsi voi olla tarpeen, vaikka jo oletusarvoisesti hyödytön.

Kyllähän jokaiselle kätkölle keksii perusteet, joiden mukaan PO, mutta loppupeleissä nämä perusteet yleensä kyllä osoittautuvat pätemättömiksi.
PO-kätkötyksessä kyseessä on siis vain ja ainoastaan puhdas ja pelkkä lisäarvon tuottaminen ihmisille, jotka muutenkin jo nauttivat etuisuuksia ainakin hakutoimintojen suhteen.

Fanaattisuus tällaisissa asioissa johtaa, kuten fanaatikkojen parissa yleensä, järkyttäviin ylilyönteihin. Tästä fanaattisuudesta kärsivät eniten lienee monet P-kätköttäjät, joiden kätkön fanaatikko jättää kurkkaamatta, useimmat varmaan ovat parhaillaankin valtavissa tuskissa tämän seikan takia. :D Vai olisivatko kärsijöitä jotkut itäsuomessa aloittelevat kätköilijät tai näin kesäaikana kätköilyä kokeilevat turistit (kesäisin jopa lappeen Rannassakin on tavattu ihmisiä, jotka puhuvat muutakin kuin venäjää tai sie-mie-kieltä) kun kirkonkylän molemmat kätköt ovat PO-kätköjä. :evil:

P-kätköt ovat pieni lisämauste ja sellaisena saisivat pysyäkin, kuten rusinat maksalaatikossa. Tämä, että on alettu tekemään oletusarvoisesti P-kätköjä lienee vain aloittelijoiden väärin ymmärrystä. P-kätkö ei ilmeisesti mitenkään varoita olemassa olostaan, jos premium-oikeudet. Tänä kesänä, jos haen edes sata kätköä, niin joukkoon mahtuu todennäköisyydellä jo P:täkin.

Avatar
Mukkelus
Viestit: 377
Liittynyt: Su 22.06.2008 15:37

Re: Äänestys Premium Member Only kätköistä

Viesti Kirjoittaja Mukkelus » Pe 04.06.2010 9:48

EnizBambeniz kirjoitti:Kyllähän jokaiselle kätkölle keksii perusteet, joiden mukaan PO, mutta loppupeleissä nämä perusteet yleensä kyllä osoittautuvat pätemättömiksi.
Olen nyt jonkin aikaa seurannut tätä keskustelua ja en oikein ymmärrä mikä taho se on jolla on oikeus julistaa kätköntekijän perustelut pätemättömiksi. Kummallista ajattelua on semmonen.. mielestäni.
Mukkelus_Lo

Avatar
rtl
Viestit: 276
Liittynyt: Ti 16.12.2008 17:01
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Äänestys Premium Member Only kätköistä

Viesti Kirjoittaja rtl » Pe 04.06.2010 19:19

Mukkelus kirjoitti:
EnizBambeniz kirjoitti:Kyllähän jokaiselle kätkölle keksii perusteet, joiden mukaan PO, mutta loppupeleissä nämä perusteet yleensä kyllä osoittautuvat pätemättömiksi.
Olen nyt jonkin aikaa seurannut tätä keskustelua ja en oikein ymmärrä mikä taho se on jolla on oikeus julistaa kätköntekijän perustelut pätemättömiksi. Kummallista ajattelua on semmonen.. mielestäni.
Mukkelus_Lo
Jaahas, vai niin. Sittenhän varmaan et kiviaitakätköjen vihaajia tajua ollenkaan. J.n.e. Tai jos sanoisin, että piilotin nanon sammaleen alle metsään, koska katson sen vähentävän geoeroosiota, niin sehän on oikein, koska se on kätköntekijän perustelu.

Perustella voi mitä vaan, mutta joskus - näin väittäisin - perustelut ovat n.s. bullshittiä.

Lainataan vielä Mukkelus nimimerkkiä hieman kiviaitakätköjen osalta:

"Tässä oli hyvin kiteytettynä ne ajatukset joille minäkin annan ääneni. Olen katsellut itsekin kiviaitaa jota on purettu/uudelleen kasattu kätköilijöiden toimesta. Se oli kyllä niin surkean näköinen että jätimme kätkön etsimisen sikseen."

Parahin Mukkelus: kai kätköntekijä tämänkin voi perustella oman mielensä mukaan? Ja miksi tässä asiassa olisi väärässä jos toisessa ei vaan VOI olla väärässä?

Mainittakoon selvyyden vuoksi vielä, etten yksiselitteinen kirkko-kiviaita-kätkövastustaja ole edelleenkään. Mutta vastustan epäloogisia ja/tai valheellisia perusteluja koskivat ne vaikka kiviaitoja, leikkipuistoja, verotoimistoja tai po-kätköjä.

Avatar
Eniz
Viestit: 320
Liittynyt: Pe 09.01.2009 1:31
Paikkakunta: VTallinna

Re: Äänestys Premium Member Only kätköistä

Viesti Kirjoittaja Eniz » Ti 25.06.2013 14:10

Kehitys kehittyy ja jotkut ihmisetkin vähän. Olen tuo EnizBambeniz jo muuta jo vuosia sitten jätin Bambenizin, eli nyt pelkkä Eniz.
Älypuhelimet älyttömien käsissä ovat älytönyhdistelmä yhdistelmä, harrastustamme ajatellen.
Kun aloittelin touhua gps-navigaattori oli kallis investointinti pelkästään kätköjä jästimistä ajattevalle ja useimat potentiaaliset megajästit eivät edes tienneet harrastuksesta mitään.

Nyt tilanne on toinen, itse luin jonkun viestin ylilaudalta jossa se mestarijästijä ja ansioitunut geokakkija, pyysi tietoja PO-kätköistä. Ja sitä miten ne saa näkyviin maksamatta jäsenyyttä. Jästimisen halu on vahva mutta ei ole onneksi halua maksaa jäsenyydestä, tuskin on luottokorttiakaan tuon ikäisellä ja jos vähän vanhempi niin luottotiedot ovat kateissa.

Julistan vanhentuneeksi kaikki PO-kätköihin negatiivisesti vuosien mittaan suuntaamani arvostelut. Minusta ne olivat siihen aikaan paikallaan, mutta ei enään nykyisin kun jonnet voivat mopojensa vieressaä selata nettiä ja katsoa lähimmät koordinaatit minne menevät kyykkypaskalle.

Lukittu

Palaa sivulle “Sodat”