Kuolemattomia logituksia (hauskoja)

Yleistä keskustelua kätköilystä
Avatar
Tonny0909
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 10.06.2008 11:53
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Tonny0909 » Ma 13.04.2009 20:29

theorava kirjoitti:Törmäsin tuossa loggaukseen jossa luki "löytyi viimeisestä paikasta johon katsoin."

harvoinpa sitä enää jatkaa tonkimista kun purkki on jo hyppysissä..
Oliko edes mun loggaus? Harrastan tuota toisinaan...
Onko nimesi jo tuolla? -> http://www.koti.phnet.fi/tonny/

Avatar
rtl
Viestit: 276
Liittynyt: Ti 16.12.2008 17:01
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja rtl » Ke 15.04.2009 23:58

Minua huvitti suuresti erään turkulaisen kätkön (GC1HP3H) lukuisat DNF-loggaukset aikoinaan (muistutti/ylitti legendaarisen Hesa Cup kätkön vaiheet, jos mahdollista). Tässä yksi:

"Koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja, koloja.. oho, tuossa on vielä yksi kolo. Mutta purkkia ei näkynyt."

Aika kultaa kaikki muistot, joten muistelin että koloja olisi ollut paljon enemmän, mutta olihan niitä tuossakin :lol:.

Avatar
Itiq
Viestit: 95
Liittynyt: La 01.12.2007 15:56

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Itiq » Ke 13.05.2009 22:39

Bronxin äskettäinen loggaus Wanhaa Woimaa kätköllä (http://www.geocaching.com/seek/log.aspx ... ca293015ff) jaksoi kovin huvittaa. Tai ehkä sen täydellisesti ymmärtäminen vaatii kyseisellä kätköllä käyntiä.

Mutta tässä siis bronxin kuolematon loggaus: "/me and reneh, we were doing absolutely nothing besides sipping cappuccino in downtown Oulu after a hard day at the salt mine. "Well there's this new tractor thingy by eilolma?" "Got GPS?" "Wonder if the book can be found in the library?" "Let's hit the road!" was about the dialog needed to get our butts movin'. A quick stop at the public library's children's section and off we went. Location we found pretty fast but the physical positions we needed to open this cache makes us inclined to believe that some previous incarnation of eilolma must have been working for the Spanish Inquisition. :-D"
Ei se ole koira, se on susi.

Nilkki
Viestit: 14
Liittynyt: Ti 24.03.2009 12:09

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Nilkki » To 14.05.2009 7:08

rthomasl mainitseman "erään turkulaisen kätkön (GC1HP3H) lukuisat DNF-loggaukset " - loggaukset voivat tosiaan naurattaa mutta juuri tämä kätkö ei sitten naurata yhtään ! Kolme DNF:ää olen siitä merkannut :!: Terveiset vaan Avvilille :twisted: seuraava kerta olkoon viimeinen; haen yksinkertaisesti niin kauan että löytyy ja sen jälkeen kierrän tämän paikan kaukaa.

Amfi sarjamme 4/5 purkista FTF:t hakeneen TJAI:n loggaukset ovat jokseenkin erilaisia "Putosin jäiden läpi kahdesti. Tuli mieleen vuoroin kävellessäni ja kontatessani pikkukakkosen nallen kohtalo. Toisen kerran jää petti aivan saaren rannassa. Viimeinen 5m piti siis edetä uiden" tämä leikattu GC1KTEA
:n loggauksesta ja muiden Amfien logit lähes vastaavaa luettavaa.

Avatar
ruotsla
Viestit: 65
Liittynyt: Su 28.12.2008 8:31
Paikkakunta: Etelä-Karjala

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja ruotsla » To 14.05.2009 15:13

Lukemattomien kirjojen puutteeseen ole ajoittain viihdyttänyt itseäni kätkölokkauksilla. Yksi suosikkisananselittäjistäni on geopsi, tuo viisas ja varmasanainen takametsien oraakkeli. Tässä suora lainaus hänen tekstistään:

January 30 by geopsi (537 found)
"Konsas huudahdukset: HOO! ja UGH! ovat nykyään kuluttajansuojalain mukaan patentoitu (pat. no. 1576/09) vain tiettyjen atleettien käyttöön, tervehdän teitä sanomalla vain yksinkertaisesti: Hauh!

Yleisön pyynnöstä lisään tähän alkuun kuitenkin myös yhden tosi oraakkelimaisen ennustuksen:
TÄLLÄ PURKILLA EI TUPPAA TUNGOSTA TUONNEMPANAKAAN OLEMAN!

Ja loppuun paljastukset:

Kyseisen ennusteen laadintaan tarvittiin vain voirasiallinen viisautta, ropposellinen yritystä, itikanverellinen intuitiota ja aavistuas arvailua ynnä ennen näkemätön määrä ennakkovalmisteluja:

Tapahtui näet niin, että tämän purkin ratkaisuun johtava, ennakoiva toiminta käynnistettiin taholtani jo loppuvuonna 1975, ja kun jonkinasteinen aavistus sen onnistumisesta ilmaantui sitten päivänvaloon elokuun 20. päivänä armon vuonna 1976, olin vähällä käyttää jo tuolloin tuota nykyisin kiellettyä huudahdusta: Hoo!
Sillä katso: Kyseisenä päivänä - paitsi että silloin alkoi sorsanmetsästykausi - alkoivat kehittyä aivot, joiden rakennusaineina olivat itseni ja älyllisen elämänkumppanini geeniperimä.

Ja tapahtui myös niin, että tehtyäni tässä muutaman manuaalisen, poikkitieteelliseen kartanlukutaiteeseen tähtäävän yrityksen - tietenkin Rigeliä ja sen sijaintia katsellen ja kunnioittaen - havaitsin aikalailla oitis, että trigonometriset funktiot yhdistettyinä ballistisiin barabolioihin ja että ellipsoidisten etäisyyksien asettamiset sinihypotemuusa-akselin suhteen Lidlin taskulaskimella, olivat toimintaa, jota varten omat, humanististieteelliset aivosoluni olivat auttamattomasti jämähtäneet tasolle 486 tai ainakin reippaasti alle nykyisen gigan.

Katsoin siis oikeudekseni ja isälliseksi velvollisuudekseni usuttaa omaa lihaa ja verta olevan poikani suorittamaan nuo kyseiset, numeraaliset kiemurat ja verrata niitä omiin oraakkelimaisiin tuloksiini, ja kuinka ollakaan:
Eipä ollut purkki kauas puusta pudonnut, ja niin jätin omat jälkeni jälkeeni tuleville malliksi, sillä vaikka intiaaniveri minussa vaatikin havuttamaan nuo syntyneet geojäljet pois, estivät hansikkaattomat kätöseni tuon toiminnan suorittamisen alkuunsa. Sinne ne siis jäivät.
M.O.T.

Kiitän siis tästä kauhistuttavan kuvottavasta kenkutuksesta, joka kaiken kukkuraksi vei vielä, nyt talvilokatessa, hyvän fillarointikohteenkin mennessään. Tuosta huolimatta halusin tuon lokkauksen kuitenkin nyt tehdä, sillä kuulin kyseisten keihäsmiesten menneen juuri keihäitään kotiinsa hakemaan ja arvelin, etteivät ne niitä kahveja kuitenkaan minulle tuomaroinnista tarjoaisi. Kääk!
Elämässä on paljon muutakin kuin sen nopeuttaminen - Livet är här och nu!

Avatar
Itiq
Viestit: 95
Liittynyt: La 01.12.2007 15:56

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Itiq » Pe 15.05.2009 17:47

ruotsla kirjoitti:Lukemattomien kirjojen puutteeseen ole ajoittain viihdyttänyt itseäni kätkölokkauksilla. Yksi suosikkisananselittäjistäni on geopsi, tuo viisas ja varmasanainen takametsien oraakkeli.
No kyllähän nuo geopsin loggauksetkin ovat varsin viihdyttäviä. Tässä suora lainaus hänen loggauksestaan eräältä omalta kätköltäni (http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... y&decrypt=):

June 25, 2008 by geopsi (537 found)
Woah!

Suuri valkoinen metsästäjä käväisi ykköspurkilla jo eilen illalla, mutta silloin yön silmä samensi katseen terävyyden ja vaeltavan sormi ei tunnistanut osuneensa tiettyyn kohteeseen.

Tänään ilta oli siis yötä viisaampi ja pääsimme tuuraamaan kalatiiraa - mutta kauan saimme nytkin Tuonelaan tuijottaa, ennen kuin pilven purjehtiminen pois paljasti piiloutuneen jäljet.

Olkoon siis kunnioitettu kätkijän mielikuvitus ja iloitkoon hänen mielensä kilpaa löytyvien kätköjen aiheuttaman ilon kanssa!
Tämä oli laatuaan ensimmäiseni tätä lajia...

Ugh. Olen puhunut
Ei se ole koira, se on susi.

Avatar
ilkant
Viestit: 464
Liittynyt: Ke 18.04.2007 14:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja ilkant » Pe 15.05.2009 22:33

Laittakaa se nahkahansikas-logitus. Yritin löytää sitä, mut kiireessä ei löytynyt. Se logitus oli hyvä. :)
Asiallinen nostalginen turpeenrepijä

mikkeri
Viestit: 120
Liittynyt: Ke 07.03.2007 4:04
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja mikkeri » La 16.05.2009 15:17

tuosta geopsin loggaus omalta kätköltäni:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx ... dd01bfc816

Avatar
Tonny0909
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 10.06.2008 11:53
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Tonny0909 » La 16.05.2009 23:35

Onko nimesi jo tuolla? -> http://www.koti.phnet.fi/tonny/

HakuSti
Viestit: 5
Liittynyt: La 21.02.2009 10:32

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja HakuSti » Su 31.05.2009 21:03

Näinkin voi käydä :lol: :

http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... 886cc4b0ac

May 31 by Giliad (378 found)
Talvella kuuntelin piipitystä kunnes korvat soivat. Ihan ei korva luonnostaan erottanut ääniä toisistaan vaan jouduin hidastamaan tahtia ja kuuntelemaan tititykset pätkissä. Mutta lopulta sain kuin sainkin koordinaatit kasaan.

Kätköpaikalla ei sitten sujunutkaan yhtä mallikkaasti. Gepsi näytteli mitä sattuu enkä meinannut saada järkevää lukemaa sitten millään. Kuten aiemmissakin loggauksissa on sanottu, roskaa ja koloja riitti. Pienen lisämausteen teki se, että joku oli käynyt vääntämässä tortut aivan lähelle kätköpaikkaa. Ihminen selvästikin, sillä paperia oli käytetty. Eihän siinä muuten mitään, jos pitää mennä, pitää mennä. Mutta näin lämpöisenä päivänä se tuppasi hieman haista...
Aikani pengoin kolosia vailla tulosta ja lopulta päätin istahtaa hetkeksi pitämään evästaukoa. Siinä istuessani jossain lähialueella joku aloitti pongorumpuharjoitukset. Ensimmäisten kokeilevan oloisten iskujen jälkeen alkoivat komeat rytmit soida. Soittoa kuunnellessa sain evääni syötyä ja nousin ylös. Ehkäpä vangitseva rytmi auttoi sekä gepsiäni että geosilmääni, sillä parin minuutin sisällä olin löytänyt ensimmäistä kertaa alueelle saavuttuani jonkinlaisen nollakohdan ja sitä tarkkaan tutkien purkkikin oli pian kädessä

Kiitos haastavasta mysteeristä ja (lähes yhtä haastavasta) kätköstä!

naksu
Viestit: 6
Liittynyt: Ma 05.03.2007 13:17
Paikkakunta: Tampere

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja naksu » Ma 01.06.2009 16:01

vvv mainittiinkin tässä ketjussa jo aiemmin. Pakko laittaa tänne toinenkin lainaus häneltä (näitä hupaisia on kyllä useampikin). Kätkö oli merirosvohenkinen multi Aarrejärvi - Treasure lake.

-----------
May 11 by vvv (1107 found)
Ote Kapteeni Äksypolven lokikirjasta, 11.5.xx09 (vuosiluvun kahdesta ensimmäisestä numerosta on hankala saada selvää repaleiselta sivulta):

Arrrr. Rrr. Tuuli on tyyntynyt eilisen myrskyn jäljiltä niinkuin kirottu vihlova polveni osasi ennustaa. Nyt voin ohjata kolmimastomme "Uppotukin" ontosta puisesta silmästäni löytämäni vanhan aarrekartan osoittamaan salaiseen poukamaan jonka näin kaukoputkellani juuri ennen myrskyn nousua. Kirottu myrsky. Mäyrävuoren Suuren Kiven kokoiset aallot veivät syvyyksiin koko miehistöni. Vain minä ja Kaikkien Seitsemän Meren kaunein ja peljätyin merirosvoprinsessa Pikku Polskija olemme jäljellä.

Rantaudumme lähellä karttaan merkityn mutkittelevan polun alkupistettä. Kartan oudoista merkinnöistä olemme päätelleet että meidän on löydettävä jotain joka ohjaa meidät oikeaan suuntaan. Ja löytyyhän se jokin. Pikku Polskija sen osoittaa minulle ja jossain syvällä merirosvokuoreni alla värähdän ja sanon "yök". Mutta teen mitä taisteluissa paatuneen koukkupolvisen arpinaaman pitää tehdä. Otan hyvinhyvinhyvin varovasti aivan sormenpäillä kohteesta kiinni ja varovasti kääntelen kunnes näen sen mitä tarvitsemme jatkaaksemme matkaa.

Kierrämme läpitunkemattomaksi toteamamme viidakon ja saavumme pian villinä koskena kohisevalle mahtavalle virralle jonka kuohut muuttuvat pian tyyneksi, ilta-auringossa kimaltelevaksi kallioseinämien välissä hiljaa virtaavaksi syväksi mustaksi uomaksi. Värisen jälleen. Kohta aarteen herkistämät vaistomme ja välillä salaa vilkaisemani sekstantti vievät meidät paikkaan jota vartioivat hirmuiset pedot (joita pitää tökkiä kepillä hetki ennenkuin uskaltaa jatkaa) ja vanhan Torbeniuksen pelottava merkki. Löysimme aarteen. Arrrr. Ja sen oli ehtinyt löytää ennen meitä jo moni näillä vesillä seilaava piraatti joten meille oli jäänyt arkun pohjalle vain vaivainen sadan triljoonan dublonin seteli.

No, viihtyihän tässä muutenkin, totesimme ja palasimme äyskäröimään purtemme tyhjäksi vedestä voidaksemme seilata kohti upeasti hehkuvaa auringonlaskua ja uusia seikkailuja. Arr.
------------

Arvatkaa oliko tämän jälkeen vaikeaa logata oma suoritukseni (kyllä, olen tuo peljätty merirosvoprinsessa Pikku Polskija) :D

sh1
Viestit: 29
Liittynyt: Ti 14.10.2008 16:43

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja sh1 » Su 07.06.2009 23:33

Huomasinpahan juuri kätköllenni ilmestyneen ryhmäloggauksen :D
Tuleekohan tästä jokin uusi trendi? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=YO8kIk3soYM

Kätkö oli siis GC1KTEA (Amfi 2 - Litsa): http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... wp=GC1KTEA

Nilkki
Viestit: 14
Liittynyt: Ti 24.03.2009 12:09

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Nilkki » Ma 08.06.2009 6:26

Jos on kätköjen eteen tehty töitä niin on kyllä loggauksenkin, täydet pisteet kolmikolle Krivaisa, AEJV ja timppi !

Suurnesu
Viestit: 287
Liittynyt: Ke 20.12.2006 21:28
Paikkakunta: Turku

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Suurnesu » Ma 08.06.2009 9:26

Lounastunti-nimiseen synkistelynovelliin on pyydetty jatko-osaa. Nyt se tuli reijamasan kirjoittamana epilogina, joka sinetöi tarinan. Ei ole Pekalla helppoa, ei! :D

rianra
Viestit: 118
Liittynyt: La 30.06.2007 22:04

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja rianra » Ke 10.06.2009 11:57

Kai tämäkin on jossain määrin kuolematon logitus. Ensimmäinen suomalainen kätkö jossa on yli 1000 kävijää(löytöä)!

Tämä oli kai tuhannes jos oikein laskin.
Thinking out of the cache

Avatar
Poutsalo
Viestit: 26
Liittynyt: Pe 24.10.2008 11:49
Paikkakunta: Klaukkala, Nurmijärvi, Suomi

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Poutsalo » La 15.08.2009 22:17

Tässäpä yksi kirjaimellisesti kuolematon logitus, joka tapahtui kätkölläni (Einstein's Mystrery) eilen pe 14.8.
Kätkön löytäjä pääsi nimittäin hengenpelastushommiin kätköilyn lomassa.

Kiitokset ja hatunnosto kyseiselle kätköilijälle esimerkillisestä ja neuvokkaasta toiminnasta!!

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx ... 9abea7c6d6

Avatar
Pek47ka
Viestit: 363
Liittynyt: Su 06.04.2008 18:34
Paikkakunta: Nummela (maalaiskunnan sivukylä)

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Pek47ka » Ma 19.04.2010 12:43

Haimmalan lokkaukset ovat olleet varsin lennokkaita. Tässä yksi viimeisimmistä:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx ... 68b83f7b22

Avatar
SalmonSnake
Viestit: 66
Liittynyt: To 03.12.2009 16:38
Paikkakunta: Ilmajoki

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja SalmonSnake » Ma 19.04.2010 15:45

Sorlaxin loggaukset ovat varsin hulvattomia.
Tässä "The Pipe" : http://www.geocaching.com/seek/log.aspx ... 19ddad0c32
Elwood: "It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, a half a pack of cigarattes, it's dark and we're wearing sunglasses."
Jake: "Hit it."

Avatar
Nitelina
Viestit: 56
Liittynyt: La 16.08.2008 23:57
Paikkakunta: Naantali

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Nitelina » Ti 04.05.2010 12:36

Paikka on vilkas liikenteinen, kätkö puussa.

Loggaus:
Säästelin tätä tahallani päivään, jolloin menen joka tapauksessa tästä pimeällä ohi. Logeista päättelin, että ei pyhäpukua mukaan. Hangesta ja vihjeestä päättelin oikean paikan. Apuvälineitä ei tarvinnut, kun oli pikkupoikana hankitut taidot hyvässä muistissa.
Arvioin vaikeustason korkeammaksi kuin olikaan ja ihailin hetken maisemia. Koiranulkoiluttaja yllätti minut "housut kintuissa" tai se koira huomasi ja sitä myöten narun päässä oleva kaksijalkainen. Koitin vilkuttaa ystävällisesti, mutta kaksikko palasi tulosuuntaansa taakseen pälyillen
Purkki oli kunnossa ja nyt myös minä. Kiitos paljon - näistä minä kyllä tykkään.
Viimeksi muokannut Nitelina, Pe 07.05.2010 13:27. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
Tonny0909
Viestit: 884
Liittynyt: Ti 10.06.2008 11:53
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Kuolemattomia logituksia

Viesti Kirjoittaja Tonny0909 » Ti 04.05.2010 14:39

Hienosti spoilattu.
Onko nimesi jo tuolla? -> http://www.koti.phnet.fi/tonny/

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä”