Kirjaudu:Muista minutSalasana unohtui?
Nimimerkki
Salasana:
Rekisteröidy

Valinnat

Sivusto on toipumassa tietokantapalvelimen hajoamisesta!
Lokitekstejä voi puuttua, tilastoissa voi olla virheitä jne. Tilanne paranee kun dataa virtaa sisään ja palvelimet ehtivät sitä käsittelemään. Ylläpito säätää hommia sitä tahtia kuin ehtii ja jaksaa.
Omat tiedot Tilastot FTF:t Checker-kätköt Suosikit Kännyhälytys Muistuttaja Kätkölokit Kätkösi kävijät Reitti Tilitiedot Premiumsivu Loggaa Kätkökorit Tänä päivänäOle hyvä ja kirjaudu sisään

Mitä ovat Field Notet?
  • Field Notet eli "matkamuistiinpanot" ovat loggaustietomerkintöjä jotka sisältävät kätkön waypointin, loggausajankohdan, loggaustyypin sekä mahdollisen kommentin.
  • Field Noteja luo mm. Garminin uudemmat gps-laitteet logattaessa kätkö laitteesta, esim. Oregonissa hakemistoon /Garmin nimellä geocache_visits.txt. Voit tuoda Field Notet viimeisteltäväksi tälle sivulle "Tuo" -valinnalla. Voit myös luoda Field Noteja suoraan tälle sivulle geocache.fi -sivustolta löytyvien Loggaa -valintojen avulla.
  • Field Notet voi siirtää Geocaching.com:n Field Notes -sivulle "Lähetä" -valinnalla jolloin Field Notet ovat geocaching.com:ssa käytössäsi.

Sitten vain loggaamaan:

  1. Valitse logattavan kätkön Field Note -rivin lopusta "Compose Log"
  2. Valitse mahdolliset reissaajat ja paina "Submit Log Entry" logataksesi kätkön.
  3. Tämän jälkeena aukeaa sivu jolla on rivi "You have linked a new field note. Submit more field notes" jonka linkkiä klikkaamalla palaat Field Notes -sivulle (ja juuri loggaamasi kätkö on poistunut)
  4. Palaa kohtaan 1.

Mallikuva loggaussivusta


Kuva tilanteesta 13.10.2014 23:12, kuvan oton jälkeen voi olla tullut lisäominaisuuksia

Geocache.fi on itsenäinen Suomalainen sivusto, joka on lisensoinut kätködatan käyttöön Groundspeak Inc.:ltä (geocaching.com)
Käyttämällä Geocache.fi -sivustoa hyväksyt sivuston käyttöehdot (1.12.2016)
Use of Geocaching.com data is subject to the Geocaching.com. Terms of Use Agreement
Yhteydenotot     Rekisteriseloste     Ylläpito ja kehitys Kivenalla.fi / haksu10.
Rendered from memory 24.04.2017 22:01:58 , generating time 0.017 sec.kalatirppa